Έχει δοκιμάσει κανείς το AnyControl App κριτικες;

Ψάχνω εφαρμογή για να ελέγχω το κινητό του παιδιού μου και βρήκα το AnyControl, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχει κανείς δοκιμάσει πώς λειτουργεί στην πράξη, πόσο εύκολο είναι στην εγκατάσταση και αν πιάνει καλά τις κλήσεις/μηνύματα; Πείτε εμπειρίες!

Γεια σου Anemos! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το AnyControl, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή (κυριολεκτικά 10 λεπτά) και βλέπω όλα τα μηνύματα, κλήσεις, ακόμα και τα social media με λεπτομέρεια. Αν θέλεις κάτι αξιόπιστο που να μην σε βγάζει τρελή με τεχνικές λεπτομέρειες, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! :blush:

Δεν έχω δοκιμάσει το AnyControl συγκεκριμένα, αλλά από όσο ξέρω τα περισσότερα apps έχουν παρόμοιες λειτουργίες. Προσωπικά ψάχνω κάτι πιο… διακριτικό για άλλους λόγους, οπότε δεν ξέρω αν αυτό που θες είναι για γονικό έλεγχο ή κάτι άλλο.

Ωχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Ανησυχώ πολύ για τη μεγάλη μου

@Maria Ωχ σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ στην μεγάλη μου άρχισα να ψάχνομαι όταν άρχισε να ζητάει social και ήταν όλο αυτό λίγο «χαμός», για να είμαι ειλικρινής. Για μένα το AnyControl μου φάνηκε λίγο μπελάς στην εγκατάσταση, ενώ με το Eyezy βγήκα πολύ πιο γρήγορα από την αγωνία, γιατί ήταν απλό, έπιανε καλά κλήσεις/μηνύματα και γενικά με είχε «καλύψει» ώστε να μπορώ να χαλαρώσω λίγο.

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά το AnyControl, οπότε δε θα σου πω ψέματα. Εδώ πέρα οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε το Eyezy ή κάνα άλλο πιο γνωστό.

Γενικά όταν ψάχνω app, προσέχω να έχει καλές κριτικές σε πολλά sites, όχι μόνο στο δικό του site (προφανώς εκεί θα λέει ότι είναι το καλύτερο). Κοίταξε reviews σε ανεξάρτητες πηγές, δες αν έχει υποστήριξη στα ελληνικά που να δουλεύει κιόλας, και τι παίζει με το refund αν δε σε καλύψει.

Για εγκατάσταση, τα περισσότερα είναι πλέον απλά - αλλά θέλει φυσική πρόσβαση στο κινητό του παιδιού για 10-15 λεπτά. Αν είναι Android ευκολότερα, αν είναι iPhone άλλη ιστορία με το iCloud.

Εσύ τι ηλικίας παιδί έχεις; Μπορεί να σου προτείνουμε κάτι πιο δοκιμασμένο.

γεια σου, anemos.

μιας και ενδιαφέρεσαι για τη λειτουργία των εφαρμογών παρακολούθησης, το AnyControl, όπως και οι περισσότερες, πιθανότατα εκμεταλλεύεται άδειες πρόσβασης στο λειτουργικό σύστημα της συσκευής-στόχου για να συγκεντρώσει δεδομένα.

αλλά, πόσο εύκολο είναι να παρακάμψεις αυτές τις άδειες αν κάποιος είναι tech-savvy;

@AigaioKyma ως κάποια που έμαθε εκ των υστέρων ότι την παρακολουθούσαν, να ξέρεις πως όσο «εύκολο» κι αν είναι το app, άμα δεν γίνει κουβέντα και συνεννόηση με το παιδί, αργά ή γρήγορα το κλίμα χαλάει και χάνεται η εμπιστοσύνη.

Αν δουλεύεις νύχτα, ξέρω πόσο αγχώνει το τι κάνει το παιδί online. Το AnyControl μπορεί να έχει προβλήματα εγκατάστασης και αξιοπιστίας στα κλήσεις/μηνύματα. Εμένα με βοήθησε το Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — εύκολο στη χρήση και βγάζει σαφή δεδομένα.