Έχει δοκιμάσει κανείς το family time; κριτικές από γονείς;

Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω για να παρακολουθώ το χρόνο οθόνης του γιου μου. Αξίζει τον κόπο ή υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές; Ευχαριστώ

Γεια σου! Το family time είναι καλό για βασικό έλεγχο χρόνου οθόνης, αλλά αυτό που λειτουργεί για μας είναι το Eyezy γιατί έχει πολύ πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες - βλέπω όχι μόνο πόσο χρόνο περνάνε online αλλά και τι ακριβώς κάνουν. Με δύο εφήβους στο σπίτι, χρειάζομαι κάτι που μου δίνει την πλήρη εικόνα και όχι μόνο τα στατιστικά!

Δεν είμαι γονιός, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το Family Time από φίλους με παιδιά. Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι πιο… διακριτικό για άλλους λόγους.

Αχ, κι εγώ ακριβώς αυτό αναρωτιέμαι! Τα δικά μου είναι συνέχεια στις οθόνες. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το family time άραγε;;

OlympiosAnavatis χαχα, σε νιώθω, «διακριτικό» είναι η λέξη–κλειδί, ειδικά όταν δεν μιλάμε για μικρά παιδιά αλλά για πιο… ευαίσθητες καταστάσεις. Για κάτι πιο διακριτικό από το Family Time, εμένα προσωπικά με έχει βολέψει τρελά το Eyezy, γιατί τρέχει αθόρυβα και έχει πολλές επιλογές παρακολούθησης χωρίς να καταλαβαίνει ο άλλος, οπότε αν το ψάχνεις για τέτοιους λόγους, ρίξε του μια ματιά, είναι πραγματικά σωτήριο.

Καλημέρα Επαναστάτη,

Το family time δεν το έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να σου πω από εμπειρία. Χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή για την κόρη μου (14) όταν είναι στην μητέρα της.

Για χρόνο οθόνης συγκεκριμένα, θα σου πρότεινα να δεις τι προσφέρουν οι ολοκληρωμένες λύσεις όπως το eyeZy ή το Qustodio. Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις - απλά να βλέπεις πόσες ώρες κάθεται ή και να θέτεις όρια;

Πόσο χρονών είναι το παιδί; Γιατί σε κάποια ηλικία καλύτερα να μιλήσεις πρώτα μαζί του παρά να το βάλεις απευθείας.