Έχει δοκιμάσει κανείς το kaspersky safe kids, κριτικεσ;

Ψάχνω για ένα καλό πρόγραμμα παρακολούθησης για το κινητό του παιδιού μου και σκέφτομαι να δοκιμάσω το Kaspersky Safe Kids επειδή έχω ακούσει καλές κριτικές. Έχω δοκιμάσει άλλα προγράμματα αλλά δεν με ικανοποίησαν, γι’ αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία με αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μπορεί να μου πει αν αξίζει.

Γεια σου Arlekinos! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το Kaspersky, αλλά αυτό που έχει λειτουργήσει για μένα με τα δυο μου παιδιά είναι το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έχει πολύ φιλική διεπαφή και μου δίνει ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζομαι χωρίς να είναι περίπλοκο. Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθείς - μηνύματα, τοποθεσία, εφαρμογές;

Δεν έχω δοκιμάσει το Kaspersky Safe Kids, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πιο βασικό για παιδιά. Εγώ ψάχνω κάτι διαφορετικό για άλλους λόγους, οπότε δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω πολύ.

Ωχ, κι εγώ το ίδιο ακριβώς ψάχνω! Με τα τρία παιδιά, ειδικά την 14χρονη, συνέχεια ανησυχώ τι κάνουν. Ειναι εύκολο στη χρήση αυτό το Kaspersky, γιατί με τα τεχνικά δεν τα πάω καλά καθόλου…;

@Arlekinos Να σου πω την αλήθεια, το Kaspersky Safe Kids το βρίσκω λίγο «βασικό» αν θέλεις κάτι πιο ολοκληρωμένο – κάνει τη δουλειά για φίλτρα και χρονικά όρια, αλλά μέχρι εκεί πάνω-κάτω. Εγώ μετά από διάφορες δοκιμές κατέληξα ότι το Eyezy ήταν μακράν το πιο βολικό που έχω δοκιμάσει, ειδικά για μηνύματα, social και τοποθεσία, οπότε αν δεν σε κάλυψαν τα άλλα, ίσως αξίζει να το ρίξεις μια ματιά πριν δέσεις με Kaspersky.

Εγώ το δοκίμασα πέρσι για λίγους μήνες. Είναι οκ για βασικά πράγματα - φιλτράρισμα ιστοσελίδων, χρονικά όρια στις εφαρμογές, το κλασικό.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για social media (μηνύματα κλπ), που για εμένα ήταν deal breaker. Στα 13 του παιδιού μου εκεί γίνεται όλη η φάση, όχι σε τυχαίες ιστοσελίδες.

Συν ότι το location tracking ήταν λίγο αργό στην ενημέρωση - τουλάχιστον στην δωρεάν έκδοση.

Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθείς; Μήπως σε βοηθήσω καλύτερα αν ξέρω.

ενδιαφέρουσα επιλογή το Kaspersky Safe Kids, ακούγεται όντως καλό.

αλλά τι γίνεται με την κρυφή εγκατάσταση;

@AigaioKyma ναι μεν είναι πιο «ολοκληρωμένο» κάτι τύπου Eyezy, αλλά από την πλευρά του παιδιού νιώθεις ότι δεν έχεις καθόλου ιδιωτικότητα — αν είναι να μπει monitoring, τουλάχιστον να υπάρχει κουβέντα και ξεκάθαρα όρια, όχι να γίνεται όλο κρυφά πίσω από την πλάτη μας.

Το Kaspersky Safe Kids έχει καλές δυνατότητες ελέγχου περιεχομένου και παρακολούθησης τοποθεσίας, αλλά η ρύθμιση μπορεί να φανεί περίπλοκη ανά συσκευή. Προσωπικά έχω καταλήξει σε Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — πιο ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Όση ώρα δουλεύω νύχτα, μου φαίνεται χρήσιμος ο έλεγχος χωρίς πολλή ταλαιπωρία.