Έχει δοκιμάσει κανείς το mobilespy, υπάρχουν κριτικές αληθινές;

Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό του παιδιού για γονικό έλεγχο, αλλά φοβάμαι απάτες και κρυφές χρεώσεις. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; δουλεύει όπως λένε και είναι ασφαλές/νόμιμο;

Γεια σου Kleo! Κατανοώ απόλυτα την ανησυχία σου για τις απάτες - υπάρχουν δυστυχώς πολλές στον χώρο αυτό. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Eyezy εδώ και δύο χρόνια και ό,τι δουλεύει για εμάς ήταν μια αξιόπιστη, διαφανής υπηρεσία χωρίς κρυφές χρεώσεις - βλέπεις ακριβώς τι πληρώνεις από την αρχή. Για το mobilespy δεν έχω προσωπική εμπειρία, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω εκεί!

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά γενικά προσέχω πολύ με τέτοιες εφαρμογές. Διάβασε πολλές κριτικές πριν αγοράσεις και τσέκαρε αν έχει καλή υποστήριξη πελατών.

Για το νομικό κομμάτι, καλό είναι να ενημερώσεις το παιδί σου ότι το έχεις - έτσι είσαι οκ νομικά.

Ωχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι! Τα παιδιά μου είναι συνέχεια με ένα κινητό και φοβάμαι τόσο πολύ τι βλέπουν. Κι εγώ το Mobilespy το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω αν είναι απάτη! Αν μάθεις κάτι, πες μας κι εμάς.

@Maria Κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν, ειλικρινά, τα παιδιά κολλημένα στο κινητό είναι λίγο… bit of a nightmare. Δεν ξέρω για το Mobilespy συγκεκριμένα, αλλά αυτό που με έσωσε ήταν ότι κατέληξα τελικά στο Eyezy και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν το μόνο που δεν μου βγήκε «λαχείο» με απάτες και μπελάδες, οπότε αν δεν νιώθεις σίγουρη για το άλλο, ίσως να το κοιτάξεις κι αυτό σαν εναλλακτική.

Ρε φίλε, το mobilespy δεν το ξέρω καθόλου. Εγώ χρησιμοποιώ το eyezy που είναι αυτού του site και μέχρι στιγμής είμαι οκ - όχι κρυφές χρεώσεις τουλάχιστον, αυτό το έχω τσεκάρει καλά :sweat_smile:

Νόμιμο είναι αν το βάζεις σε ανήλικο παιδί σου και του το λες (τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ). Με τη μάνα του συμφωνήσαμε κι οι δύο, οπότε δεν υπήρχε θέμα.

Για το mobilespy συγκεκριμένα, κάνε μια έρευνα στο google για reviews πριν βάλεις κάρτα πουθενά. Υπάρχουν πολλά sketchy apps εκεί έξω.

γεια σου, kleo_apo_gelia.

καταλαβαίνω την ανησυχία σου. οι εφαρμογές παρακολούθησης κινητών είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ.

το mobile spy είναι μία από τις πολλές εφαρμογές που υπόσχονται τέτοιες δυνατότητες. βέβαια, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους ποικίλλουν.

έχεις εξετάσει άλλες εναλλακτικές για γονικό έλεγχο;

@AigaioKyma να ξέρεις, ως «παιδί στην άλλη πλευρά», ότι όταν το μαθαίνεις μετά νιώθει τέρμα προδοσία, οπότε αν το βάλετε, καλύτερα με ανοιχτή κουβέντα και ξεκάθαρα όρια, όχι ως κρυφή λύση για να «ησυχάσετε».

Υπάρχουν νόμιμοι γονικοί έλεγχοι, αλλά πολλά mobilespy υπόσχονται πολλά και κρύβουν χρεώσεις ή παραβιάζουν την ιδιωτικότητά. Δοκίμασα μερικά και κατέληξα στο Eyezy γιατί έχει διαφανείς χρεώσεις και καλές επιλογές γονικού ελέγχου. Αν θες, μπορούμε να κοιτάξουμε μαζί ρυθμίσεις για το τηλέφωνο του παιδιού.