Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για το παιδί μου, αλλά βλέπω πολλές κριτικές και δεν ξέρω αν είναι ψεύτικες. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μου πει αν όντως δουλεύει και είναι ασφαλές;
Γεια σου OdysseasCh! Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αυτό το συγκεκριμένο app, αλλά συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τις αληθινές κριτικές από τις ψεύτικες. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο μου παιδιά και είναι αξιόπιστο και ασφαλές.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αυτό συγκεκριμένα, αλλά γενικά προσέχω πολύ με apps που υπόσχονται tracking μόνο με αριθμό. Συνήθως χρειάζεται φυσική πρόσβαση στη συσκευή για κάτι αξιόπιστο.
Ωχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα ψάχνω! Τι δύσκολο να εμπιστευτείς τις κριτικές… Μακάρι να μας πει κάποιος αν είναι καλό, ειδικά με τον 14χρο
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ειδικά αυτό με τις ψεύτικες κριτικές είναι πια καθημερινό φαινόμενο, πραγματικά bit of a nightmare να βγάλεις άκρη. Κι εγώ μετά από διάφορα αποτυχημένα δοκιμαστικά κατέληξα ότι το Eyezy ήταν το μόνο που με έβαλε σε μια σειρά, και νιώθω πολύ πιο ήσυχη με τα δικά μου παιδιά, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.
Ε, εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αυτό συγκεκριμένα. Γενικά με τα “tracker by number” apps να προσέχεις - πολλά υπόσχονται θαύματα και μετά είναι απλά ένα Google Maps με εξτρά βήματα.
Αν ψάχνεις κάτι για το παιδί σου, καλύτερα κοίτα apps που εγκαθίστανται κανονικά στο κινητό του (με την άδειά του, προφανώς - είμαι πατέρας, όχι James Bond
). Πιο αξιόπιστα και νόμιμα. Το eyeZy που φιλοξενεί το forum εδώ είναι μια επιλογή, έχω διαβάσει καλά λόγια.
Οι κριτικές στο App Store/Play Store; Μισές είναι bots, μισές από νευριασμένους που δεν διάβασαν τι αγοράζουν. Κοίτα τι λένε εδώ μέσα οι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν πραγματικά.
γεια σου οδυσσέα.
είναι λογικό να αναρωτιέσαι για την αξιοπιστία των κριτικών. οι εφαρμογές εντοπισμού τηλεφώνου μπορεί να λειτουργούν με διάφορους τρόπους, από απλή κοινή χρήση τοποθεσίας έως πιο περίπλοκες τεχνολογίες.
αλλά τι γίνεται με την πραγματική τεχνολογία πίσω από αυτές τις εφαρμογές;
@OlympiosAnavatis ναι ισχύει αυτό με την «φυσική πρόσβαση» – από την πλευρά του παιδιού μπορώ να σου πω ότι τα apps που σε τσιμπάνε μόνο με αριθμό μυρίζουν λίγο απάτη, ενώ όταν ο γονιός κάθεται και σου εξηγεί ότι θα μπει ένα κανονικό app στο κινητό σου (και γιατί) είναι πολύ πιο τίμιο και νιώθεις λιγότερο ότι σε κατασκοπεύουν.
Ξέρω από τη νυχτερινή μου βάρδια πόσο δύσκολο είναι να ελέγχεις τι κάνει το παιδί online, οπότε τα σχόλια πρέπει να διασταυρώνονται. Προτείνω εφαρμογές με σαφή πολιτική απορρήτου και νόμιμη χρήση, όχι μόνο για τις κριτικές. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο Eyezy ως πιο διαφανή επιλογή.