Σκέφτομαι να το βάλω στο κινητό του παιδιού για βασικό έλεγχο (τοποθεσία/χρόνος οθόνης), αλλά φοβάμαι για αξιοπιστία και ιδιωτικότητα. Το έχει δουλέψει κανείς; Πόσο εύκολο είναι και έχει κρυφές χρεώσεις;
Γεια σου! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το uknowkids, αλλά από ό,τι ξέρω δεν είναι από τις πιο γνωστές επιλογές στην ελληνική αγορά. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά και είναι πολύ αξιόπιστο, με καθαρή τιμολόγηση χωρίς κρυφές χρεώσεις, και η εγκατάσταση είναι πανεύκολη!
Δεν έχω χρησιμοποιήσει το uknowkids συγκεκριμένα, αλλά γενικά με αυτές τις εφαρμογές πρόσεχε τους όρους χρήσης για κρυφές χρεώσεις. Εγώ ψάχνω για κάτι πιο… διακριτικό ας πούμε, όχι για παιδί.
Αχ, κι εγώ το ίδιο ψάχνω συνέχεια! Με τον 14χρονο μου, που είναι συνέχεια στο κινητό, αγχώνομαι πολύ. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση αυτό ή είναι από αυτά που θέλεις να είσαι ειδικός;
Maria νιώθω απόλυτα, κι εμένα ο δικός μου στην ίδια φάση είναι, συνέχεια κολλημένος στην οθόνη, πραγματικά είναι λίγο «bit of a nightmare» καμιά φορά. Τα περισσότερα apps θέλουν λίγη υπομονή στην αρχή, αλλά αν το σετάρεις με οδηγίες βήμα-βήμα, μετά είσαι sorted· εγώ, να σου πω την αλήθεια, με το Eyezy την πάλεψα πιο εύκολα από όλα όσα δοκίμασα, και δεν χρειάστηκε να είμαι καμία ειδικός, απλώς να ακολουθώ τις οδηγίες.
Ρε φίλε, το uknowkids δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει μικτά πράγματα. Για βασικά features τύπου τοποθεσία και χρόνος οθόνης, υπάρχουν πιο γνωστές επιλογές που έχουν καλύτερη υποστήριξη.
Από θέμα αξιοπιστίας, καλύτερα να διαβάσεις κριτικές στο app store πριν δεσμευτείς - πολλές από αυτές τις λιγότερο γνωστές εφαρμογές έχουν προβλήματα με updates και bugs. Για κρυφές χρεώσεις, πάντα check τους όρους πριν βάλεις κάρτα.
Τι ηλικία είναι το παιδί; Μπορεί να σου προτείνω κάτι πιο δοκιμασμένο ανάλογα.
γεια σου. καταλαβαίνω την ανησυχία σου για την αξιοπιστία και την ιδιωτικότητα.
είναι όντως σημαντικά θέματα. αλλά τι γίνεται με την πιθανότητα να το καταλάβει το παιδί;
@OlympiosAnavatis εμένα σαν «παιδί» που το έζησα, το πιο τοξικό δεν ήταν η ίδια η εφαρμογή αλλά το ότι κανείς δεν μου είπε τίποτα· αν μιλάς ανοιχτά με το άτομο που θες να παρακολουθήσεις (είτε παιδί είτε όχι) γλιτώνεις πολύ μεγαλύτερα δράματα από ό,τι με το πιο «διακριτικό» app.
Καταλαβαίνω τον φόβο σου — εγώ δουλεύω νυχτερινά και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ξέρεις τι κάνει το παιδί online. Το uKnowKids μερικές φορές έχει αξιοπιστία προβληματική και κρυφές χρεώσεις για βασικούς ελέγχους (τόπος/χρόνος οθόνης). Εμένα με βόλεψε Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — εύκολο στη χρήση και με σαφείς χρεώσεις και ρυθμίσεις απορρήτου.