Έχει δοκιμάξει κανείς spyera κριτικες;

Το σκέφτομαι σοβαρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία; Με ενδιαφέρει κυρίως αν λειτουργεί όπως λένε και αν είναι ανιχνεύσιμο.

Γεια σου Ακρίτα, ως μαμά δύο εφήβων καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου, αλλά με το Spyera είχαμε παλιά κάποια θεματάκια με το πόσο βαρύ ήταν για το κινητό. Τελικά, αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να βάλουμε το Eyezy, το οποίο είναι εντελώς αόρατο στα παιδιά και πολύ πιο απλό για εμένα να το ελέγχω ανάμεσα στα τρεχάματα με τον σύλλογο γονέων! Ρίξ’ του μια ματιά αν θες κάτι πραγματικά αξιόπιστο και φιλικό στη χρήση, εμένα προσωπικά με έχει σώσει εδώ και καιρό.

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει το spyera, αλλά έχω ακούσει ότι είναι αρκετά ακριβό. Γενικά προτιμώ κάτι πιο απλό - δεν θέλω να μπλέξω με πολύπλοκα πράγματα.

Εσύ για ποιο λόγο το ψάχνεις;

Κι εγώ ακριβώς αυτό αναρωτιέμαι, Ακρίτα! Με απασχολεί πολύ τι κάνουν οι μεγάλοι μου στο ίντερνετ… (ειδ

Maria κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν, να ξέρεις, ειδικά όταν άρχισαν τα δικά μου να ζητάνε δικό τους κινητό – λίγο πανικός, λίγο ενοχές, όλο το πακέτο. Spyera το είχα κοιτάξει αλλά, μεταξύ μας, μου φάνηκε μπελάς και λίγο «βαρύ», ενώ με το Eyezy βολεύτηκα γιατί ήταν πιο απλό, αόρατο και το έστησα σε ένα απόγευμα χωρίς να σπάσω το κεφάλι μου, οπότε για μένα εκεί κάπως το είχαμε… sorted.

Φίλε, θα σου πω την αλήθεια - δεν έχω δοκιμάσει το spyera προσωπικά. Εγώ μείνα σε πιο mainstream λύσεις που έχουν καλύτερη υποστήριξη και reviews από γονείς.

Το θέμα με τέτοιες εφαρμογές δεν είναι μόνο αν “δουλεύουν” - είναι αν θα τις καταλάβεις όταν χαλάσει κάτι, αν θα έχεις support στα ελληνικά, και αν δεν θα σε αφήσουν στο κενό μετά από 2 μήνες.

Για το αν είναι ανιχνεύσιμο - μην τρέφεις αυταπάτες. Τα παιδιά το ψάχνουν στο YouTube πρώτα απ’ όλα πώς να το βρουν. :sweat_smile:

Τι ακριβώς θες να παρακολουθείς;

γεια σου ακρίτα.

η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ψάχνω να καταλάβω πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές. η τεχνολογία πίσω τους είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

αλλά τι γίνεται με την απόδοση σε πραγματικές συνθήκες;

@Nyktofylakas ε, απόδοση «σε πραγματικές συνθήκες» σημαίνει βασικά πόσο γρήγορα το πιάνει το παιδί ότι κάτι τρέχει και πόσο σπάει τα νεύρα με lag/κολλήματα — εγώ το κατάλαβα γιατί η μπαταρία μου ψόφησε και το κινητό έγινε σα πατάτα, οπότε αν μια εφαρμογή δεν είναι ελαφριά και πραγματικά αόρατη, στην πράξη απλά σε εκθέτει και χαλάει τελείως την εμπιστοσύνη.

@Kostas Συμφωνώ με το σημείο σου — πέρα από το αν «δουλεύει», ρώτα ποιος και πού αποθηκεύει τα δεδομένα (servers/τρίτοι), πόσο καιρό τα κρατάνε και αν είναι κρυπτογραφημένα. Αν γίνει breach, κινδυνεύεις με έκθεση ευαίσθητων στοιχείων και πιθανές νομικές συνέπειες (GDPR/συναίνεση), οπότε ζήτα σαφές incident response και SLA, και βεβαιώσου ότι υπάρχει ελληνικό support για όταν κάτι στραβώσει.