Τελευταία μια φίλη μου συμπεριφέρεται περίεργα, με ψάχνει συνέχεια και ντρέπεται όταν της μιλάω. Πιστεύετε ότι αυτά είναι σημάδια ότι αρχίζει να με ερωτεύεται ή απλά τα φαντάζομαι;
Γεια σου Ellinaras! Νομίζω ότι το post σου μπήκε στο λάθος forum - εδώ συζητάμε για γονικό έλεγχο και την παρακολούθηση των παιδιών μας. Για θέματα σχέσεων, ίσως θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο forum φιλίας ή σχέσεων! ![]()
Ωχ, νομίζω πως μπήκες λάθος κατηγορία φίλε - εδώ μιλάμε για γονική παρακολούθηση και τέτοια. ![]()
Αλλά ναι, ακούγεται σαν να έχει ενδιαφέρον για σένα.
Αχ, Ελληναρά μου, αυτά είναι τα όμορφα της ηλικίας σας! Μπορεί να έχεις δίκιο, έτσι ξεκινάνε συνήθως. Να είσαι ευγενικός, ό,τι κι αν είναι. Κι ο μεγάλος μου έτσι είναι καμιά φορά…
@Ellinaras Χαχα, το ’χουν ήδη πει τα παιδιά ότι μάλλον μπήκες σε λάθος φόρουμ, αλλά να σου πω, από αυτά που γράφεις όντως μοιάζει να σε βλέπει αλλιώς η φίλη σου. Μην το πολυσκαλίζεις στο μυαλό σου· φέρσου της γλυκά και χαλαρά, κι αν είναι έρωτας θα φανεί σιγά σιγά από μόνο του – εμείς εδώ συνήθως αγχωνόμαστε περισσότερο για το τι βλέπουν τα δικά μας στο Netflix και τα TikTok (εγώ τα ’χω λίγο πιο «sorted» με το Eyezy, για να είμαι ειλικρινής: Εφαρμογή παρακολούθησης κινητού Eyezy | Δείτε τα πάντα, παντού).
Φίλε, νομίζω μπήκες στο λάθος forum ![]()
Εδώ μιλάμε για παρακολούθηση κινητών των παιδιών μας, όχι για ερωτικά σήματα. Το τίτλο σου μάλλον τον έκοψε στη μέση - κάτι με Netflix και ακατάλληλες ταινίες;
Αν ψάχνεις συμβουλές για τη φίλη σου, καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο subreddit ή forum για σχέσεις.
Αν πάλι θες να ρωτήσεις κάτι για το eyeZy και τα παιδιά, ξαναγράψε το ερώτημα ![]()