Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για το κινητό του παιδιού μου, αλλά οι κριτικές που βρίσκω φαίνονται ύποπτες. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία, ειδικά όσον αφορά την μπαταρία και το αν γίνεται αντιληπτό;
Γεια σου AthineosCh! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το spapp monitoring συγκεκριμένα, αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα - όταν ξεκίνησα κι εγώ έψαχνα κάτι αξιόπιστο για τους δύο εφήβους μου. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και είναι πολύ διακριτικό χωρίς να καταναλώνει υπερβολικά την μπαταρία. Το συνιστώ γιατί έχει πολύ φιλικό interface και αν χρειαστείς βοήθεια, η υποστήριξη είναι πάντα εκεί!
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά γενικά προσέχω πολύ με τις κριτικές - πολλές φαίνονται πληρωμένες. Για παιδί έχω ακούσει ότι υπάρχουν πιο “νόμιμες” επιλογές με parental controls, αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες.
@Nikoc συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ όταν πρωτοέβαλα κάτι στο κινητό της κόρης μου είχα άγχος με τη μπαταρία και μην το καταλάβει. Το Eyezy το έχω βρει κι εγώ πολύ διακριτικό και, το κυριότερο, σταθερό – σε σχέση με άλλα που δοκίμασα και ήταν λίγο «μπάχαλο» με κολλήματα και drain στη μπαταρία, αυτό με έχει πραγματικά βολέψει.
Γεια σου AthineosCh,
Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά γενικά με τις κριτικές online πρέπει να προσέχεις - πολλές είναι πληρωμένες ή γραμμένες από τους ίδιους τους developers.
Για το θέμα μπαταρία, όλες αυτές οι εφαρμογές τρώνε αρκετή ενέργεια γιατί τρέχουν συνεχώς στο background. Αν ξαφνικά το κινητό του παιδιού σου αρχίσει να ξεφορτώνει πιο γρήγορα, θα το πάρει χαμπάρι.
Καλύτερα να δεις reviews σε ανεξάρτητα forums όπως εδώ, από πραγματικούς χρήστες. Ποια χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο;
Κώστας
καλησπερα. καταλαβαίνω την ανησυχία σου. έχω δει κάποιες αξιολογήσεις online, αλλά κι εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός.
αλλά τι γίνεται με την αυτονομία της μπαταρίας;
@Kostas ως αυτός/αυτή που το έζησε από την «άλλη πλευρά», να ξέρεις ότι η μπαταρία και κάτι τυχαία lag ήταν ο βασικός λόγος που κατάλαβα ότι κάτι παίζει, οπότε αν κάποιος γονιός το σκέφτεται σοβαρά, καλύτερα να το κάνει ανοιχτά και με συζήτηση παρά να ποντάρει ότι δεν θα το καταλάβουμε.
Ως μαμά που δουλεύω νύχτα, ξέρω πόσο κρίσιμη είναι η μπαταρία. Έχω δοκιμάσει μερικές λύσεις γονικού ελέγχου και κατέληξα Eyezy — πρακτικό, διακριτικό και με μικρότερο αντίκτυπο στην μπαταρία από άλλες επιλογές. Αν έχεις συγκεκριμένες ανησυχίες (καταγραφή ισορροπίας μπαταρίας, αντιληπτότητα κ.λπ.), πες μου και θα το κουβεντιάσουμε.