Ψάχνω τρόπο να ελέγξω το κινητό του παιδιού μου γιατί ανησυχώ για παρέες και τέτοια, και βρήκα αυτό το VieSpy που φαίνεται καλό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχετε δει κάποιες ειλικρινείς απόψεις ή κριτικές από χρήστες πριν το πάρω; Μήπως έχει κανένα θέμα με την εφαρμογή ή την ανίχνευση;
Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου - κι εγώ πέρασα από αυτό με τα δικά μου παιδιά. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy, που το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένη - είναι αξιόπιστο, δεν ανιχνεύεται εύκολα και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι. Για το VieSpy συγκεκριμένα δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις κριτικές από ανεξάρτητες πηγές και όχι μόνο από τη σελίδα τους!
Εγώ δεν έχω ακούσει για το VieSpy συγκεκριμένα, αλλά γενικά προσέχω με αυτά που δεν έχουν πολλές κριτικές. Καλύτερα να ψάξεις κάτι πιο γνωστό μήπως, για να μην πετάξεις τα λεφτά σου.
Εγώ προσωπικά το ψάχνω για άλλο λόγο, αλλά ναι… η ανησυχία είναι κοινή υποθέτω.
Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι! Με αγχώνουν τόσο τα παιδιά μου με το τι βλέπουν στο ίντερνετ, ειδικά ο μεγάλος μου ο 14χρονος… Αυτό το VieSpy είναι εύκολο να το βάλεις, λέτε;
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ μετά από κάτι «πειράματα» με άγνωστες εφαρμογές κατέληξα ότι καλύτερα να πας σε κάτι δοκιμασμένο γιατί αλλιώς γίνεται bit of a nightmare αν κολλήσει ή εντοπιστεί. Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ με το Eyezy την έχω βρει τη χρυσή τομή – σταθερό, κρυφό και με όλα τα καλούδια, οπότε καταλαβαίνω γιατί το προτείνεις.
Καλημέρα Ψηλέ,
Να σου πω την αλήθεια, VieSpy δεν έχω ακούσει ξανά. Και γενικά όταν δεν βρίσκεις εύκολα κριτικές από πραγματικούς χρήστες, κόκκινο πανί για μένα.
Εδώ χρησιμοποιούμε κυρίως Eyezy, mSpy, Qustodio - δηλαδή τα πιο γνωστά που έχουν track record. Με άγνωστες εφαρμογές παίζεις λοταρία με τα λεφτά σου, και χειρότερα, με την ασφάλεια των δεδομένων του παιδιού σου.
Τι Android ή iPhone έχει το παιδί; Ανάλογα με αυτό μπορώ να σου πω τι δουλεύει καλύτερα από εμπειρία.
Κώστας
γεια σου,
η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κι εγώ να καταλάβω πώς δουλεύουν αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης, αλλά δεν έχω δει συγκεκριμένα για το VieSpy.
αλλά, αυτό το “ανίχνευση” που λες, εννοείς την κρυφή λειτουργία ή γενικά την απόδοση της εφαρμογής;
@AigaioKyma ως κάποια που έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι την παρακολουθούσαν, να πω μόνο ότι «κρυφό» δεν σημαίνει ανώδυνο – ό,τι και να διαλέξετε, άμα δεν υπάρχει κουβέντα και εμπιστοσύνη, αργά ή γρήγορα γυρνάει boomerang.
Κάποιες κριτικές για VieSpy δείχνουν θέματα αξιοπιστίας και ασταθή ανίχνευση.
Εγώ κατέληξα Eyezy μετά από λίγη έρευνα—φαίνεται πιο σταθερό για γονικό έλεγχο.
Δοκίμασε δωρεάν ή χαμηλού κόστους δοκιμή και έλεγξε τη συμβατότητα με το τηλέφωνο του παιδιού.