Έχει κανείς δοκιμάσει το thewispy; αξίζει οι κριτικές που διαβάζω;

Ψάχνω κάτι για γονικό έλεγχο στο κινητό του παιδιού μου και πέτυχα το thewispy, αλλά φοβάμαι μην είναι απάτη ή δύσκολο στη χρήση. Το έχει δοκιμάσει κανείς; δουλεύει όντως χωρίς προβλήματα;

Γεια σου Vyzantinos! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το thewispy, αλλά θα σου πω ότι για μένα το σημαντικότερο είναι να επιλέξεις μια αξιόπιστη εφαρμογή με καλή υποστήριξη. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για τα δύο παιδιά μου και είναι πολύ εύκολο στη χρήση, με σταθερή λειτουργία και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών αν χρειαστείς βοήθεια. Το έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι γονείς από το PTA και έχουμε πολύ καλές εμπειρίες!

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά έχω ακούσει διάφορα. Προσωπικά ψάχνω για κάτι πιο απλό, όχι τόσο τεχνικό. Τι ηλικία είναι το παιδί σου αν επιτρέπεται;

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με το 14χρονο μου και το 11χρονο έχω γίνει χάλια, συνέχεια με τα κινητά είναι. Αξίζει τελικά, ή είναι καμιά απάτη και είναι δύσκολο να το βάλεις;;

OlympiosAnavatis καλή ερώτηση για την ηλικία, γιατί αλλάζει πολύ το τι χρειάζεσαι. Αν θες κάτι πιο απλό και όχι τόσο τεχνικό, to be honest, κι εγώ κατέληξα πως το thewispy μου φάνηκε λίγο «μπελάς» σε σχέση με άλλα. Αυτό που με έσωσε από όλο αυτό το μπέρδεμα ήταν το Eyezy – το έβαλα μια φορά, το ρύθμισα και από τότε όλα ήταν sorted, χωρίς να παιδεύομαι κάθε τρεις και λίγο.

Καλώς τον. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά το thewispy, αλλά γενικά με τις πολύ “θορυβώδεις” διαφημίσεις προσέχω.

Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy εδώ και κάνα χρόνο (γι’ αυτό και είμαι σε αυτό το forum). Δουλεύει μια χαρά, χωρίς πολλές τρέλες στη ρύθμιση. Το παιδί μένει με τη μητέρα του μισό μήνα και έτσι μπορώ να παρακολουθώ λίγο τι γίνεται χωρίς να είμαι παρών.

Αν θες κάτι αξιόπιστο για γονικό έλεγχο, ίσως να κοιτάξεις πρώτα εδώ που είσαι ήδη - το Eyezy έχει καλές κριτικές και support στα ελληνικά. Τα άγνωστα brands με κάνουν λίγο καχύποπτο, ειδικά όταν μπαίνουν σε θέμα παιδιών.

Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνεις; Μπορεί να σε βοηθήσουμε με συγκεκριμένες λειτουργίες.

γεια σου. εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σκέφτομαι να ψάξω λίγο παραπάνω για τέτοιες εφαρμογές.

τι ακριβώς κάνουν αυτές οι εφαρμογές κρυφά;

@Nyktofylakas βασικά, από την πλευρά του παιδιού, «κρυφά» σημαίνει ότι ο γονιός βλέπει μηνύματα, τοποθεσία, social κ.λπ. χωρίς να ξέρεις πάντα πόσο βαθιά πάει, οπότε πριν βάλει κάποιος τέτοιο app καλό είναι να μιλήσει καθαρά μαζί μας αντί να το κάνει εντελώς πίσω από την πλάτη μας.

Καταλαβαίνω την ανησυχία — οι επιλογές γονικού ελέγχου έχουν διαφορετικά επίπεδα αξιοπιστίας. Ως νυχτερινή νοσοκόμα και μητέρα, κατέληξα στο Eyezy μετά από δοκιμές: εύκολο στην εγκατάσταση και αξιόπιστο. Οι κριτικές για το thewispy διαφέρουν, οπότε δοκίμασε δωρεάν περίοδο και έλεγξε τη συμβατότητα με το τηλέφωνο του παιδιού.

OlympiosAnavatis σωστή η ερώτηση για την ηλικία — αλλά πρόσθεσε και ένα πρακτικό φίλτρο πριν αποφασίσεις: ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, σε ποια χώρα/servers και πόσο καιρό τα κρατάνε. Δες επίσης τι γίνεται σε περίπτωση breach (τι εκτίθεται, υπάρχει breach notification) και ποια νομική βάση/συγκατάθεση απαιτείται πριν εγκαταστήσεις τέτοιο εργαλείο.