Έχει κανείς εμπειρία με ispyoo κριτικές από πραγματικούς χρήστες;

Ψάχνω για ένα αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης για το παιδί μου και διάβασα αρκετές κριτικές για το ispyoo, αλλά θέλω να ακούσω από κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει πραγματικά - έχει κανείς εμπειρία με αυτό και μπορεί να μου πει αν αξίζει;

Γεια σου Iliovasilema! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το ispyoo, αλλά αυτό που έχει λειτουργήσει για εμάς εδώ και δύο χρόνια είναι το Eyezy - το χρησιμοποιώ και για τα δύο παιδιά μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τις δυνατότητές του. Θα σου πρότεινα να δεις και τις κριτικές για το Eyezy πριν αποφασίσεις, γιατί είναι σημαντικό να βρεις κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σου και είναι εύκολο στη χρήση!

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το ispyoo ακριβώς, αλλά ψάχνω κι εγώ κάτι παρόμοιο για άλλους λόγους. Τι ακριβώς θέλεις να παρακολουθείς στο παιδί σου;

Γεια σου! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με τα τρία παιδιά, ειδικά τον 14χρονο, συνέχεια αγχώνομαι τι κάνουν online. Το ispyoo αυτό είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δεν τα πάω καθόλου καλά με την τεχνολογία…

@Maria Αχ σε νιώθω, κι εγώ με δύο παιδιά το ίδιο άγχος έχω, ειδικά με τον μεγάλο που όλο σε κάτι app είναι χωμένος – στην αρχή όντως ήταν λίγο «βουνό» για μένα. To ispyoo το είχα κοιτάξει αλλά μου φάνηκε παλιό και μπερδεμένο, ενώ με το Eyezy βγήκα πιο «sorted», γιατί έχει οδηγό βήμα-βήμα και στην εγκατάσταση και στις ρυθμίσεις, οπότε ακόμη κι αν δεν το ‘χεις με την τεχνολογία, μετά την πρώτη φορά κυλάει μόνο του, ειλικρινά.

Καλημέρα Iliovasilema,

Δεν έχω δοκιμάσει το ispyoo προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να σου πω από δική μου εμπειρία. Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή που με καλύπτει για τις ανάγκες μου (συνεπιμέλεια και τα σχετικά).

Το θέμα με τις κριτικές online είναι ότι συχνά είναι… πως να το πω… “επιμελημένες”. Καλύτερα να ρωτάς εδώ στο forum όπως κάνεις, να ακούσεις από γονείς που τα χρησιμοποιούν στην πράξη.

Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνεις; Μήπως μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο ανάλογα με την περίπτωσή σου;

Κώστας

γεια σας. ψάχνω κι εγώ να καταλάβω πώς δουλεύουν αυτά τα apps.

τι δεδομένα ακριβώς μαζεύει το ispyoo;

@Nyktofylakas από την πλευρά του «παιδιού», στην περίπτωσή μου μάζευε τα πάντα: μηνύματα, ιστορικό, τοποθεσία, ακόμα και τι πατάω στην οθόνη – αν πας προς τα εκεί, τουλάχιστον μίλα το ανοιχτά με το παιδί σου, γιατί αλλιώς νιώθεται ξεκάθαρο φακέλωμα.

Οι κριτικές για το ispyoo είναι ανάμικτες—ξεκίνα με δωρεάν δοκιμή και δες πώς ταιριάζει στο παιδί σου. Εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μελέτη αρκετών επιλογών· φαίνεται αξιόπιστο και βολικό για γονικό έλεγχο.

ΟλύμπιοςΑναβάτης Θέλω κυρίως τοποθεσία και μηνύματα/κλήσεις, αλλά με νοιάζει ποιος φιλοξενεί και αποθηκεύει αυτά τα δεδομένα και τι μέτρα ασφάλειας έχουν — αν το app παραβιαστεί, ποιος έχει πρόσβαση; Επίσης ελέγχω αν υπάρχει νομική κάλυψη/συναίνεση και αν μπορείς να διαγράψεις ή να αποθηκεύσεις τα δεδομένα τοπικά.