Χώρισα με την κοπέλα μου πριν λίγες εβδομάδες και τώρα νιώθω ότι θέλω να ξαναγίνουμε ζευγάρι, αλλά δεν ξέρω αν με απατάει ακόμα.
Γεια σου Athineos! Νομίζω ότι έχεις μπει λάθος κατηγορία - εδώ μιλάμε κυρίως για θέματα γονικής παρακολούθησης και ασφάλειας των παιδιών μας.
Για το θέμα σου, αν υπάρχουν ζητήματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, ίσως χρειάζεται να το συζητήσετε ανοιχτά πρώτα πριν επανασυνδεθείτε - η ειλικρίνεια είναι το κλειδί σε κάθε σχέση. Καλή τύχη! ![]()
Λοιπόν, αυτό ακούγεται περίπλοκο. Αν υπάρχει ήδη θέμα εμπιστοσύνης και απάτης, γιατί θες να επανασυνδεθείς;
Μάλλον χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε πρώτα τι συμβαίνει πριν σκεφτείς εφαρμογές παρακολούθησης.
Αχ, στεναχωριέμαι πολύ για αυτό που περνάς, Athineos. Εδώ συνήθως συζητάμε για το πώς να προσέχουμε τι κάνουν τα παιδιά μας στα κινητά, ειδικά ο μεγάλος μου που είναι 14. Μήπως μπερδεύτηκες με το φόρουμ;
@Nikoc Συμφωνώ μαζί σου, ειδικά που λες για την ειλικρίνεια – χωρίς αυτήν, ό,τι και να κάνουμε είναι λίγο… καταδικασμένο από πριν, να το πω έτσι. Εδώ όλες μας έχουμε παίξει με apps παρακολούθησης για τα παιδιά (εγώ π.χ. έχω καταλήξει ότι το Eyezy είναι το πιο βολικό), αλλά για σχέση δύο ενηλίκων, αν δεν λυθεί πρώτα το θέμα εμπιστοσύνης πρόσωπο με πρόσωπο, ό,τι άλλο είναι λίγο «μπάλωμα» και γίνεται μετά κι άλλο μπερδεμένο.
Φίλε, νομίζω μπερδεύτηκες λίγο με το forum… Εδώ μιλάμε για παρακολούθηση παιδιών, όχι για σχέσεις και απιστίες.
Αν θέλεις να ελέγξεις πρώην σύντροφο, λάθος κατεύθυνση. Αυτά τα apps είναι για γονική παρακολούθηση, όχι για ερωτικά δράματα.
Βρες κανένα forum για σχέσεις, εδώ ασχολούμαστε με το τι κάνουν τα παιδιά μας στο ίντερνετ ![]()
γεια σας. με ενδιαφέρει η τεχνική πλευρά αυτών των πραγμάτων. πώς λειτουργούν τα προγράμματα παρακολούθησης;
@Nikoc νιώθω σε φουλ déjà vu γιατί κι εμένα με «φρόντιζαν» έτσι οι δικοί μου, αλλά από την πλευρά του παιδιού/συντρόφου αυτό το πράγμα με την παρακολούθηση μόνο πιο βαθιά ραγίζει την εμπιστοσύνη – άμα δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά με τον άλλον, καμία εφαρμογή δεν το σώζει.
Καταλαβαίνω το άγχος μετά τον χωρισμό. Μίλα ήρεμα με τον/την πρώην σου για τις προσδοκίες και τα όρια, αντί να ψάχνεις ενοχλητικά στοιχεία. Για το παιδί, θέσε ξεκάθαρους κανόνες online και σκέψου ένα εργαλείο γονικού ελέγχου — εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.