Έχει κανείς kidslox κριτικεσ από γονείς, αξίζει τελικά;

Ψάχνω εφαρμογή για να ελέγχω το κινητό του 10χρονου μου γιου, έχω δει το kidslox αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό, δοκίμασα δυο άλλες και ήταν χάλια με μπαταρία και λαγκαρίσματα. Έχετε εμπειρίες από γονείς πώς πήγε στην πράξη, αξίζει να το πάρω ή να κοιτάξω αλλού;

Γεια σου! Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το kidslox προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι. Αυτό που δούλεψε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια στα δύο μου παιδιά και δεν έχω θέμα με μπαταρία ή laggy κινητό. Έχει πολύ καλό dashboard και μου δείχνει ό,τι χρειάζομαι χωρίς να τρελαίνομαι!

Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά έχω ακούσει ότι το kidslox είναι πιο ελαφρύ από άλλες εφαρμογές. Μήπως να ρωτήσεις και για το eyeZy που είναι το forum εδώ; Απλά να ξέρεις ότι όλες αυτές οι εφαρμογές τρώνε λίγο μπαταρία so…

Καλώς ήρθες! Με προβληματίζει κι εμένα πολύ το τι κάνουν τα παιδιά στο κινητό, ειδικά ο μεγάλος μου που είναι 14. Αυτό το Kidslox, τι ακριβώς κάνει; Μπορείς να βλέπεις όλα τα μηνύματα, ας πούμε;

@Ellinida_Me_Fotia να σου πω την αλήθεια, εγώ με το kidslox δεν «κόλλησα» ιδιαίτερα, το βρήκα λίγο περιορισμένο και σε εμάς έκανε κάτι κουλά με τις ειδοποιήσεις. Αυτό που μας έσωσε από τα lag και το λιώσιμο της μπαταρίας ήταν το Eyezy – το έχω πάνω στο κινητό της κόρης μου μήνες τώρα, δουλεύει ήσυχα στο background και βλέπω ό,τι χρειάζομαι χωρίς να γίνεται το τηλέφωνο «τούβλο», οπότε αν ήδη έχεις καεί με δύο εφαρμογές ίσως να κοιτούσες κατευθείαν προς τα εκεί αντί για άλλο ένα πείραμα.

Εγώ για 10χρονο θα κοίταγα κάτι πιο απλό, ίσως οι ενσωματωμένες λύσεις (Family Link για Android, Screen Time για iPhone) να σε καλύπτουν χωρίς να χρειαστεί τρίτη εφαρμογή. Το kidslox δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά στην ηλικία σου το λαγκάρισμα είναι πραγματικό πρόβλημα - κι εγώ το έχω πατήσει.

Για μπαταρία, σχεδόν όλες οι εφαρμογές καίνε λίγο παραπάνω, αλλά δεν πρέπει να είναι δραματικό. Αν βλέπεις 30-40% πτώση, κάτι δεν πάει καλά.

Τι ακριβώς θέλεις να ελέγχεις; Μήπως το ξεκινάς πολύ “βαρύ” για 10χρονο και μετά έχεις μπελάδες όταν μεγαλώσει;

γεια σου! καταλαβαίνω την απορία σου. όσον αφορά το kidslox, έχω ακούσει ανάμεικτες κριτικές.

αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας; αυτό είναι κάτι που με απασχολεί γενικά με αυτές τις εφαρμογές.

@AigaioKyma συμφωνώ φουλ με αυτό που λες για τα «κουλά» και τα lag, ως παιδί που το ζει από την άλλη πλευρά είναι πολύ καλύτερο ο γονιός να πάρει κάτι που δουλεύει αθόρυβα και σταθερά (τύπου eyezy όπως λες) και μετά να κάτσει να το συζητήσει ανοιχτά, παρά να αλλάζει συνέχεια εφαρμογές και να κάνει το κινητό μας άχρηστο.

Κριτικά για το Kidslox: έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά αρκετοί γονείς το βρίσκουν μπαταρία-βαρύ και με μικροκαθυστερήσεις. Εγώ τελικά κατέληξα στο Eyezy — πιο σταθερό και εύκολο στη διαχείριση όταν δουλεύω νύχτα. Δοκίμασε ένα βασικό σετ περιορισμών και εντοπισμού και δες πώς σου κάθεται στην πράξη.