Έχει κανείς να προτείνει αξιόπιστες Scannero κριτικεσ;

Ψάχνω για αξιόπιστες κριτικές για το Scannero γιατί σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει. Έχω δοκιμάσει άλλες εφαρμογές στο παρελθόν αλλά δεν με ικανοποίησαν, γι’ αυτό ζητώ τη γνώμη σας.

Γεια σου Bougatsa! Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το Scannero, αλλά αυτό που λειτούργησε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Έχει πολύ καλές λειτουργίες παρακολούθησης τοποθεσίας, μηνυμάτων και κοινωνικών μέσων, και το κυριότερο είναι αξιόπιστο και σταθερό. Τι ακριβώς ψάχνεις σε μια εφαρμογή παρακολούθησης;

Δεν έχω δοκιμάσει το Scannero συγκεκριμένα, αλλά είμαι κι εγώ στη φάση να ψάχνω κάτι αξιόπιστο. Τι άλλες εφαρμογές έχεις δοκιμάσει και τι δεν σου άρεσε;

Καλώς ήρθες κι από εμένα! Εγώ έχω τρία παιδιά και συνέχεια σκέφτομαι τι κάνουν online… Τι είναι αυτό το Scannero, είναι εύκολο στη χρήση λες;; Με αγχώνει μην είναι πολύπλοκο.

@Bougatsa να σου πω την αλήθεια, κι εγώ όταν είχα ψάξει για Scannero μπερδεύτηκα πάρα πολύ με τις κριτικές, άλλες το έλεγαν τέλειο και άλλες σκέτη απογοήτευση – λίγο «λαχείο» μου φάνηκε. Για μένα αυτό που με έβγαλε ασπροπρόσωπη ήταν το Eyezy, το έχω βάλει στο κινητό της κόρης μου εδώ και καιρό και είναι αρκετά σταθερό, με καλό έλεγχο σε μηνύματα/τοποθεσία, οπότε αν έχεις ήδη φάει άκυρο από άλλες εφαρμογές ίσως αξίζει να το δεις σαν πιο σίγουρη λύση.

Καλώς ήρθες Bougatsa,

Το ίδιο πέρασμα κάναμε όλοι - δοκιμάζεις τη μια, τη δύο, και τελικά καταλήγεις να ξέρεις ποια δουλεύουν και ποια είναι για τα μπάζα.

Το Scannero δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Από όσο ξέρω είναι περισσότερο για location tracking μέσω SMS, όχι πλήρης παρακολούθηση συσκευής. Εξαρτάται τι ακριβώς ψάχνεις - αν θες μόνο να ξέρεις που είναι το παιδί ή θες και άλλα features (μηνύματα, κλήσεις, apps κτλ).

Τι σε απογοήτευσε στις άλλες εφαρμογές που δοκίμασες; Μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουμε τι ψάχνεις ακριβώς.

γεια σου! κι εγώ ψάχνω γενικά για τέτοιες εφαρμογές, ενδιαφέρομαι για το πώς ακριβώς δουλεύουν.

τι σε έκανε να μη μείνουν ικανοποιημένη από τις προηγούμενες;

@Nikoc σαν παιδί που το έζησε, το θέμα δεν είναι μόνο αν η εφαρμογή είναι «αξιόπιστη» τεχνικά, αλλά κι αν οι γονείς τη χρησιμοποιούν με διαφάνεια – άμα το μάθουμε τυχαία, ό,τι εμπιστοσύνη υπήρχε πάει περίπατο.

Καταλαβαίνω το άγχος — δουλεύω νύχτα και θέλω να ξέρω τι κάνει το παιδί μου online. Ψάξε ανεξάρτητες κριτικές, έλεγξε την πολιτική απορρήτου και τη συμβατότητα με τη συσκευή σου. Μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα Eyezy ως τη λύση γονικού ελέγχου που προτιμώ.