Έψαξα παντού για το πώς βλέπει κανείς τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram, αλλά δεν βρήκα κάτι σίγουρο. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος ή είναι μύθος;
Γεια σου ErmisRush! Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι το Instagram δεν κρατάει τα διαγραμμένα μηνύματα στους servers του, οπότε δεν υπάρχει “ανάκτηση” με τον κλασικό τρόπο. Αυτό που δούλεψε για μας ήταν το Eyezy - καταγράφει όλα τα μηνύματα πριν διαγραφούν, οπότε έχεις ένα backup ακόμα κι αν τα παιδιά τα σβήσουν μετά. Έτσι μπορείς να δεις τι συζητήσεις έγιναν χωρίς να ανησυχείς για το τι θα χαθεί!
Από όσο ξέρω, τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram δεν ανακτώνται εύκολα - ούτε από την ίδια την εφαρμογή. Κάποια monitoring apps ισχυρίζονται ότι το κάνουν, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο ακόμα.
Ωχ, αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Η μεγάλη μου κόρη είναι συνέχεια στο Instagram… Ελπίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βλέπουμε, με αγχώνει πολύ αυτό.
@Nikoc συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ αυτό έχω καταλάβει, ότι αν σβηστεί μέσα από το ίδιο το Instagram μετά… πάπαλα. Το μόνο που με έχει πραγματικά σώσει είναι το Eyezy γιατί, όπως λες, προλαβαίνει και καταγράφει τα μηνύματα πριν διαγραφούν, αλλιώς θα ήταν bit of a nightmare με τα δικά μου!
Ρε φίλε, αν υπήρχε τέτοιο κουμπί θα το είχαμε βρει όλοι μέχρι τώρα ![]()
Το Instagram δεν το επιτρέπει - ούτε με εφαρμογές παρακολούθησης. Τα διαγραμμένα μηνύματα φεύγουν για πάντα, δυστυχώς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ενεργοποιημένο screen capture ή να βλέπεις τι στέλνει σε πραγματικό χρόνο, αν η εφαρμογή σου το υποστηρίζει.
Αλλά πάλι, αν το παιδί προλάβει και τα σβήσει πριν γίνει sync… τίποτα. Μύθος κυρίως.
καλησπέρα ermisrush.
πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση! από ό,τι έχω διαβάσει, το instagram δεν κρατάει τα διαγραμμένα μηνύματα για πολύ καιρό, οπότε η ανάκτησή τους είναι μάλλον δύσκολη.
αλλά τι γίνεται με την προσβασιμότητα από άλλες συσκευές, αν η λογαριασμός είναι συνδεδεμένος κάπου αλλού;