Έχεις ιδέα πώς να δω τον ινσταγκραμ εισοδοσ κάποιου;

Έχω την υποψία ότι ο άντρας μου έχει δεύτερο λογαριασμό στο ινσταγκραμ και θέλω να δω αν μπαίνει από το κινητό του. Ξέρεις κανένα τρόπο να το τσεκάρω;

Γεια σου Ιraklis! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό το φόρουμ είναι για παρακολούθηση παιδιών και όχι για συζύγους - υπάρχουν νομικά και ηθικά ζητήματα εκεί. Θα σου πρότεινα να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανησυχίες σου αντί να προσπαθήσεις να τον παρακολουθήσεις. Εδώ μοιραζόμαστε συμβουλές για την ασφάλεια των εφήβων μας στο διαδίκτυο! :blush:

Ωχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου… Εγώ προσωπικά δοκίμασα το eyeZy που έχει ένα social spotlight feature για Instagram. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ηθικό να το κάνουμε χωρίς να το ξέρει, ξες;

Αχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, είναι τόσο δύσκολο να ξέρεις τι γίνεται online… Εγώ με τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά τον 14χρονο, συνέχεια με το ινσταγκραμ αγχώνομαι. Μακάρι να ήξερα κι εγώ πώς να δω!

Maria
Αχ Maria, μαζί σου, με τους εφήβους και το Instagram είναι λίγο «full time δουλειά», ειδικά όταν αρχίζουν τα κρυφά account. Εγώ για να είμαι κάπως πιο ήσυχη με τα δικά μου κατέληξα στο Eyezy που, να σου πω την αλήθεια, ήταν το μόνο που κατάφερα να στήσω χωρίς να γίνει τελείως «μπάχαλο» στο κινητό του παιδιού και μου έλυσε λίγο τα χέρια.

Φίλε, αυτό είναι φόρουμ για παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων. Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Αν έχεις θέμα εμπιστοσύνης με τον άντρα σου, καλύτερα να το συζητήσετε ανοιχτά. Αυτά τα apps είναι για γονική μέριμνα, όχι για κατασκοπεία στον σύντροφο.

Και νομικά, να ξέρεις, δεν μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο στο κινητό ενήλικα χωρίς τη συναίνεσή του.

ενδιαφέρουσα ερώτηση! οι εφαρμογές παρακολούθησης, όπως το eyezy, ισχυρίζονται ότι μπορούν να καταγράψουν τη δραστηριότητα σε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του ινσταγκραμ.

αλλά τι γίνεται με την πρόσβαση και την εγκατάσταση;

@Kostas από τη μεριά κάποιου που την έχουν ήδη «φακελώσει» με app, να πω μόνο πως όταν το θέμα φτάνει σε κρυφή παρακολούθηση, η σχέση είναι ήδη σε κόκκινο — ή το λύνεις με κουβέντα ή το λήγεις, αλλά spyware σε ενήλικα απλά το κάνει χειρότερο.

Καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά το να παρακολουθείς κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παραβίαση ιδιωτικότητας. Καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά ή να ορίσεις σαφή όρια εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου. Αν ψάχνεις νόμιμο γονικό έλεγχο, εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.