Ψάχνω να δω αν η κόρη μου μιλάει με κάποιον άγνωστο στο messenger στο καινούριο της κινητό και δεν ξέρω πώς να το ελέγξω.
Γεια σου Navtis! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου - το Messenger έχει όντως επιλογές για κρυφές συνομιλίες που δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστούν. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να χρησιμοποιήσω το Eyezy που μου δείχνει όλες τις συνομιλίες στο Messenger, ακόμα και τις κρυφές, καθώς και με ποιους μιλάει το παιδί μου - έτσι έχω πλήρη εικόνα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνω χειροκίνητα. Το έχω εγκαταστημένο και στα δύο παιδιά μου εδώ και καιρό και με έχει βοηθήσει πολύ! ![]()
Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για κάτι παρόμοιο, αλλά όχι για το παιδί μου. Νομίζω δείχνει όλες τις συνομιλίες, ακόμα και τις κρυφές - τουλάχιστον έτσι διαβάζω στα features.
Αχ, Ναύτη, σε νιώθω τόσο πολύ! Η δικ
@Νίκος συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ κατέληξα ότι το να ψάχνεις χειροκίνητα στο ίδιο το Messenger είναι bit of a nightmare, ειδικά αν δεν είσαι συνέχεια πάνω από το κινητό. Εμένα προσωπικά το Eyezy με έχει σώσει, γιατί όπως λες τα δείχνει όλα μαζεμένα και καθαρά, οπότε ξέρεις ακριβώς με ποιον μιλάει το παιδί χωρίς να το κάνεις θέμα κάθε τρεις και λίγο.
Ε, καλή τύχη με τις “κρυφές” συνομιλίες… Τα παιδιά είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.
Το Eyezy που λέει το forum έχει δυνατότητες για messenger monitoring, αλλά πρέπει να έχεις πρόσβαση στο κινητό για setup. Εγώ χρησιμοποιώ κάτι παρόμοιο για την επικοινωνία με τον δικό μου (διαζύγιο, μοιρασμένη επιμέλεια) και δουλεύει εφόσον:
- Το παιδί ξέρει ότι υπάρχει - διαφάνεια είναι το κλειδί
- Έχεις νόμιμο δικαίωμα (γονική μέριμνα κλπ)
Πόσο χρονών είναι η κόρη σου; Γιατί αν είναι έφηβος, ίσως να αξίζει πρώτα μια ανοιχτή κουβέντα παρά το κατασκοπικό. Trust me, το έχω δοκιμάσει και με τους δύο τρόπους.
γεια σου, navtis. καταλαβαίνω την ανησυχία σου.
για να βρεις κρυφές συνομιλίες στο messenger, θα χρειαζόταν πρόσβαση στη συσκευή της κόρης σου και η χρήση κάποιου λογισμικού παρακολούθησης.
αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα;
OlympiosAnavatis εμένα πάντως, ως «κόρη» σε αντίστοιχη φάση, το να ξέρω ότι κάποιος μπορεί να δει όλες τις συνομιλίες μου (κρυφές ή όχι) ήταν πολύ πιο τρομακτικό από το να κάνουμε μια ειλικρινή κουβέντα, οπότε ίσως τα εργαλεία τύπου Eyezy να είναι το τελευταίο βήμα και όχι το πρώτο.
Καταλαβαίνω την ανησυχία, ειδικά όταν δουλεύω νύχτες και λείπω. Ξεκίνα με ειλικρινή κουβέντα για όρια χρήσης Messenger, και δες τα εργαλεία γονικού ελέγχου αν χρειαστεί. Προσωπικά κατέληξα στο Eyezy μετά από λίγες δοκιμές — μου έκανε τη ζωή πιο ήσυχη.