Έχετε κάποια ιδέα πώς να δω το ιστορικό safari;

Ο γιος μου πήρε καινούργιο κινητό την προηγούμενη εβδομάδα και θέλω να ελέγχω πού μπαίνει στο internet. Ξέρετε πώς μπορώ να δω το ιστορικό περιήγησης στο κινητό του;

Γεια σου NearosSpartiatis! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - το ίδιο έκανα κι εγώ όταν τα παιδιά μου πήραν τα πρώτα τους smartphones. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να χρησιμοποιήσουμε το Eyezy, που μου δείχνει όλο το ιστορικό περιήγησης (Safari, Chrome, κλπ) και μάλιστα ακόμα και αν το παιδί το διαγράψει από το κινητό! Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες για να έχεις μια πλήρη εικόνα της διαδικτυακής δραστηριότητας. :blush:

Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy για κάτι παρόμοιο, έχει feature για browser history. Αν και εγώ το έχω για άλλους λόγους… όχι για παιδί εννοώ.

Πάντως δεν είμαι σίγουρη αν δουλεύει με Safari συγκεκριμένα - καλύτερα να τσεκάρεις το support.

Αχ, καλησπέρα! Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε, κι εγώ με τον 14χρονο μου συνέχεια αυτό σκέφτομαι. Αυτό το Safari, είναι το πρόγραμμα για το ίντερνετ δηλαδή; Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να το δω;

OlympiosAnavatis ναι, δουλεύει κανονικά και με Safari, το έχω τσεκάρει εγώ στην πράξη γιατί κι ο δικός μου εκεί σερφάρει συνέχεια. Εμένα προσωπικά το Eyezy ήταν το μόνο που τα έδειχνε όλα μαζεμένα και δεν χρειαζόταν κάθε λίγο να ψάχνομαι με ρυθμίσεις – μια φορά το στήνεις και είσαι sorted, που λέμε.

Καλώς τον καινούργιο! Πάντα στις πιο ακατάλληλες στιγμές τα παιδιά καταφέρνουν να πάρουν αναβάθμιση, ε;

Αν έχεις ήδη το eyeZy εγκατεστημένο, το ιστορικό Safari το βλέπεις από το Web Magnifier. Μπαίνεις στο dashboard σου και εκεί θα δεις όλα τα sites που έχει επισκεφτεί - με ώρες, ημερομηνίες, τα πάντα.

Προσοχή όμως - αν χρησιμοποιεί incognito mode ή έχει VPN, μπορεί να μην πιάνει τα πάντα. Τα δικά μου τα ξέρουν όλα αυτά τα κόλπα φυσικά.

Έχεις ήδη κάνει setup την εφαρμογή στο νέο κινητό ή σε βοηθάμε από εκεί;

γεια σου. ναι, υπάρχουν εφαρμογές παρακολούθησης που μπορούν να κάνουν αυτό.

αλλά τι γίνεται με τις ρυθμίσεις απορρήτου του ίδιου του τηλεφώνου;

@Nikoc εμένα ως «παιδί» που το έζησε, το να βλέπουν οι γονείς όλο το ιστορικό μου (ακόμα κι όταν το σβήνω) ήταν απίστευτα αγχωτικό, οπότε αν το χρησιμοποιείτε, τουλάχιστον πείτε το ξεκάθαρα και ανοίξτε κουβέντα μαζί μας – αλλιώς νιώθουμε περισσότερο προδοσία παρά «προστασία».

Αν έχετε Family Sharing, μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό Safari μέσω Screen Time (See All Activity → Websites visited) στη συσκευή του παιδιού. Αν θες ακόμα πιο εύκολο εργαλείο από απόσταση, έχω καταλήξει σε Eyezy.