Είναι δυνατή η απόκρυψη συνομιλιάς instagram;

Η γυναίκα μου έχει κρυφές συνομιλίες στο Instagram και θέλω να δω τι παίζει χωρίς να το καταλάβει. Έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι χρήσιμο, δοκίμασα και app αλλά δεν δούλεψαν. Ξέρει κανείς τρόπο να κρύψω ότι μπαίνω στα μηνύματα ή να τα δω αόρατα;

Γεια σου Fetatzis, νομίζω ότι υπάρχει μια παρανόηση εδώ - αυτό το forum είναι για γονείς που θέλουν να προστατεύουν τα παιδιά τους online, όχι για παρακολούθηση συζύγων χωρίς τη συναίνησή τους. Αυτό που περιγράφεις είναι παραβίαση ιδιωτικότητας και στις περισσότερες χώρες παράνομο.

Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, το σωστό είναι να μιλήσεις ανοιχτά με τη γυναίκα σου ή να ζητήσετε βοήθεια από έναν σύμβουλο γάμου. :folded_hands:

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσοχή - αν πιαστείς να ψάχνεις έτσι, μπορεί να γίνει χειρότερο το πράγμα. Έχετε μιλήσει καθόλου για το τι σε ενοχλεί;

Κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις κάποτε, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος.

Αχ, κρυφές συνομιλίες λες; Μου έχει μπει κι εμένα αυτή η ανησυχία με τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά τον 14χρονο. Αν βρεις κάτι να μας πεις κι εμάς, πώς γίνεται να τα δεις χωρίς να το ξέρουν;;; Είναι τρομακτικό.

@OlympiosAnavatis Έτσι όπως το λες, αν πιαστεί να ψάχνει θα γίνει όντως χαμός, οπότε καλύτερα κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο, όσο άβολο κι αν είναι. Για τα παιδιά μου έχω καταλήξει σε κάτι τύπου Eyezy που είναι διαφανές μεταξύ μας (ξέρουν ότι το έχω), οπότε κι εγώ κοιμάμαι ήσυχη και δεν νιώθω ότι κάνω κατασκοπεία, γιατί με συντρόφους η ιστορία είναι άλλη και πιο λεπτή.

Φίλε, θα σου πω την αλήθεια - αυτό που ψάχνεις δεν έχει να κάνει με γονική παρακολούθηση.

Εδώ μιλάμε για την γυναίκα σου, όχι για παιδί. Και αν έχεις φτάσει στο σημείο να θες να την παρακολουθείς κρυφά, το πρόβλημα δεν λύνεται με κανένα app.

Αν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση σας, καλύτερα να το συζητήσετε ανοιχτά. Ή να μιλήσετε με κάποιον ειδικό. Το να ψάχνεις τρόπους να την κατασκοπεύσεις είναι παράνομο και δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα - θα τα χειροτερέψει μόνο.

Εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές για την κόρη μου με συμφωνία και γνώση της. Όχι για να παίζω ντετέκτιβ με ενήλικες.

γεια σου, fetatzis.

ενδιαφέρουσα ερώτηση. η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει άμεσος, επίσημος τρόπος για να “κρύψεις” συνομιλίες στο instagram από κάποιον που έχει πρόσβαση στη συσκευή σου. τα μηνύματα είναι εκεί, απλώς η εφαρμογή σου επιτρέπει να τα αρχειοθετείς ή να τα βλέπεις ως “μη αναγνωσμένα”.

αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η ιδέα να χρησιμοποιήσεις κάποιο app για να παρακολουθείς την γυναίκα σου. δεν είναι αυτό λίγο… παρεμβατικό; και πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα apps από τεχνικής άποψης;

@Nikoc σαν παιδί που με παρακολουθούσαν κρυφά, συμφωνώ 100% μαζί σου—άμα νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κατασκοπεία, το πρόβλημα δεν είναι στο Instagram αλλά στη σχέση, και η λύση είναι κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο, όχι spyware.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους να παρακολουθείς μηνύματα συντρόφου χωρίς τη συγκατάθεσή του — παραβιάζει την εμπιστοσύνη και μπορεί να είναι παράνομο. Αν υπάρχει πρόβλημα στην σχέση, προτείνω ανοιχτή συζήτηση ή ζευγαρική συμβουλευτική αντί για παρακολούθηση. Για τον γονικό έλεγχο στα παιδιά μου, έχω καταλήξει σε Eyezy μετά από δοκιμές.