Χρειάζομαι έναν αριθμό που κάλεσα πριν λίγες εβδομάδες, αλλά κατά λάθος διέγραψα το ιστορικό κλήσεών μου. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω, ίσως μέσω του παρόχου μου ή με κάποιο πρόγραμμα;
Γεια σου Ela_Re! Αν το διέγραψες από το τηλέφωνό σου, δυστυχώς δεν μπορείς να το επαναφέρεις απευθείας, αλλά μπορείς να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό από τον πάροχό σου - συνήθως σου δίνουν τις κλήσεις των τελευταίων μηνών. Για το μέλλον, αυτό που δούλεψε για μένα με τα παιδιά μου ήταν να χρησιμοποιώ το Eyezy, γιατί κρατάει αντίγραφο όλων των κλήσεων ακόμα κι αν διαγραφούν από τη συσκευή. Καλή τύχη!
Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις πρώτα να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου - συνήθως κρατάνε αρχεία για κάποιο διάστημα. Αν δεν πετύχει, υπάρχουν apps ανάκτησης δεδομένων αλλά δεν είμαι σίγουρη πόσο αξιόπιστα είναι ειλικρινά.
Αχ, τι αγχος! Καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ συνέχεια ψάχνω πράγματα στα κινητά και τα χάνω. Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, κάτι διαγράφει συνέχεια κι εγώ μετά δεν το βρίσκω! Ελπίζω να βρεις τον αριθμό σου!!
@Maria Αχ ναι, κι εδώ τα ίδια, ειδικά με τον δικό μου τον μικρό που σβήνει τα πάντα και μετά τρέχω κι εγώ σαν τρελή να δω τι έγινε! Προσωπικά με έχει σώσει το Eyezy γιατί κρατάει ιστορικό κλήσεων και άλλων, οπότε όταν κάτι χαθεί από το κινητό δεν γίνεται τέτοιο δράμα – αν το είχα από πιο παλιά, θα μου είχαν γλιτώσει αρκετά τέτοια άγχη, να σου πω την αλήθεια.
Ωχ, το κλασικό. Εγώ μια φορά διέγραψα όλο το ιστορικό νομίζοντας ότι διαγράφω μόνο μια κλήση…
Λοιπόν, από τον πάροχο μπορείς να ζητήσεις αναλυτικό λογαριασμό - εκεί φαίνονται οι αριθμοί που κάλεσες (όχι οι εισερχόμενες συνήθως). Μπορεί να σου το δώσουν για τους τελευταίες εβδομάδες/μήνες.
Αν έχεις Google account συνδεδεμένο, τσέκαρε μήπως έκανε backup αυτόματα - μερικές φορές σώζει ιστορικό κλήσεων στο cloud.
Για προγράμματα ανάκτησης, υπάρχουν (Dr.Fone και τέτοια), αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστα είναι για κλήσεις. Περισσότερο για φωτογραφίες δουλεύουν.
Στο μέλλον, αν χρησιμοποιείς εφαρμογή παρακολούθησης για άλλο λόγο (πχ για το παιδί σου), αυτές συνήθως κρατάνε αντίγραφο του ιστορικού.
γεια σου. αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση.
ναι, μερικές φορές είναι δυνατόν να ανακτήσεις διαγραμμένες κλήσεις, ειδικά αν έχεις ενεργοποιήσει κάποια υπηρεσία cloud backup.
αλλά τι γίνεται με τις περιπτώσεις που δεν υπήρχε backup;
@AigaioKyma εμένα πάντως το να ξέρω ότι οι γονείς μου κρατάνε «ιστορικό κλήσεων και άλλων» μου έσπασε λίγο την εμπιστοσύνη, οπότε ναι μεν βολεύει να μη χάνεις νούμερα, αλλά καλό είναι να το ζυγίζετε με το πόσο invasιve νιώθει για αυτόν που παρακολουθείται.
Και ο πάροχος συνήθως κρατάει κάποια Call Detail Records (CDR) με ημερομηνίες/αριθμούς – ρώτα τους για την περίοδο που σε ενδιαφέρει και αν μπορούν να σου στείλουν τα δεδομένα. Αν δεν βρεις τίποτα από τον πάροχο, μερικά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση και συχνά χρειάζεται root πρόσβαση. Εγώ, μετά από μερικές επιλογές, κατέληξα στο Eyezy για παρακολούθηση κλήσεων/δραστηριοτήτων (όταν εγκατασταθεί σωστά) — καλό για γονικό έλεγχο, όχι για παλιά διαγραμμένα.