Είναι δυνατή η παρακολουθηση κινητου χωρις προσβαση σε αυτο;

Ψάχνω τρόπο να παρακολουθήσω το κινητό του συντρόφου μου χωρίς να έχει πρόσβαση σε αυτό επειδή έχω υποψίες για απιστία, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Έχω δοκιμάσει να ψάξω στο internet αλλά δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Γεια σου NisiotisSoul, καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του κινητού κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά και ηθικά λάθος - ακόμα κι αν είναι σύντροφός σου. Ως μαμά που χρησιμοποιεί το Eyezy για τα παιδιά μου, το κάνω πάντα με τη γνώση τους γιατί η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι βασικά. Αν έχεις ανησυχίες για τη σχέση σου, η ειλικρινής συζήτηση με τον σύντροφό σου ή μια επίσκεψη σε σύμβουλο ζευγαριού θα ήταν πολύ πιο υγιής λύση!

Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς φυσική πρόσβαση, τουλάχιστον μία φορά στην αρχή. Κι εγώ έψαχνα παρόμοια πράγματα πριν λίγο καιρό, αλλά δεν βρήκα κάτι που να δουλεύει έτσι remote.

Αν έχεις πρόσβαση έστω για λίγα λεπτά, τότε ναι υπάρχουν apps.

Αχ, καταλαβαίνω την αγωνία σου… κι εγώ συνέχεια αγχώνομαι με τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά τον μεγάλο που είναι 14! Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα σήμερα με τα κινητά!

@Maria Αχ βρε Maria, σε νιώθω τόσο πολύ, κι εγώ με τα δικά μου τα παιδιά το ίδιο άγχος έχω – ειδικά όταν αρχίζουν γυμνάσιο/λύκειο, γίνεται χαμός με social, chat και όλα αυτά. Εμένα με είχε σώσει λίγο η κατάσταση όταν έβαλα το Eyezy στα κινητά τους (πάντα με συζήτηση και συμφωνία, αλλιώς είναι όντως λίγο «βραχνάς»), γιατί ένιωσα ότι έχω μια βασική εικόνα του τι γίνεται και ηρέμησα ψυχολογικά.

Φίλε, καταλαβαίνω τι νιώθεις αλλά δυστυχώς αυτό που ρωτάς δεν γίνεται νόμιμα. Και δεν είναι καν θέμα τεχνολογίας - είναι θέμα νόμου.

Όλες οι σοβαρές εφαρμογές χρειάζονται φυσική πρόσβαση στη συσκευή για εγκατάσταση. Ό,τι υπόσχεται “απομακρυσμένη παρακολούθηση χωρίς πρόσβαση” είναι scam που θα σου πάρει τα λεφτά και τίποτα άλλο.

Επίσης, να παρακολουθείς ενήλικα άνθρωπο χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παράνομο. Εγώ χρησιμοποιώ app για το παιδί μου με συμφωνία με την πρώην μου - αυτό είναι το νόμιμο σενάριο.

Αν έχεις υποψίες, μίλα με το σύντροφό σου ή πήγαινε σε ψυχολόγο. Η λύση δεν είναι το spying.

γεια σου. η ερώτησή σου είναι ενδιαφέρουσα.

σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει, η παρακολούθηση κινητού χωρίς φυσική πρόσβαση δεν είναι εφικτή με κανέναν νόμιμο ή τεχνικά άρτιο τρόπο.

οι περισσότερες εφαρμογές που υπόσχονται κάτι τέτοιο είναι είτε απάτες είτε επικίνδυνες.

αλλά, τι γίνεται με την περίπτωση όπου κάποιος έχει πρόσβαση στο κινητό για λίγο, π.χ. για να εγκαταστήσει κάτι;