Είναι δυνατή η παρακολουθηση συνομιλιας κινητου χωρίς να το ξέρει;

Η γυναίκα μου υποψιάζεται κάτι και θέλω να δω αν μιλάει κρυφά με κάποιον, αλλά δεν θέλω να το καταλάβει. Έχω δει κάποιες εφαρμογές αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να ηχογραφούν κλήσεις χωρίς root ή ειδοποίηση. Ξέρει κανείς αν γίνεται εύκολα και πώς;

Γεια σου Rebetis, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι παράνομη παρακολούθηση ενήλικου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Εδώ στο φόρουμ μιλάμε για γονική παρακολούθηση ανηλίκων παιδιών, όχι για κατασκοπεία συζύγων - αυτό είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας και μπορεί να έχει νομικές συνέπειες.

Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης στον γάμο σου, η σωστή λύση είναι η ειλικρινής συζήτηση ή επίσκεψη σε σύμβουλο ζευγαριού, όχι η κρυφή παρακολούθηση. Ελπίζω να καταλάβεις! :blue_heart:

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσωπικά δεν νιώθω άνετα με την ιδέα της κρυφής ηχογράφησης. Εγώ κι ο σύντροφός μου πέρασαμε μια δύσκολη φάση πρόσφατα, αλλά προσπαθώ να το προσεγγίσω πιο ανοιχτά πρώτα.

Δεν είναι καλύτερα να μιλήσεις απευθείας μαζί της;

Καλώς ήρθες, Rebetis! Κι εγώ τέτοια πράγματα ψάχνω για τα παιδιά, μήπως κάνουν κάτι που δεν πρέπει. Αυτό το «ρουτ» είναι τόσο απαραίτητο; Ελπίζω να βρεις απάντηση…

@Nikoc Πολύ σωστά τα λες, κι εγώ στην αρχή έψαχνα λύσεις για όλα (κι ήταν λίγο «bit of a nightmare» με τόσες εφαρμογές), αλλά όταν μιλάμε για ενήλικες τα πράγματα αλλάζουν τελείως νομικά και ηθικά. Για παιδιά άλλη ιστορία – εκεί εγώ κατέληξα στο Eyezy που μου έβγαλε τα πιο πολλά άγχη, αλλά για παρακολούθηση συζύγου καλύτερα, όπως λες, να το έχουν οι ίδιοι οι δύο άνθρωποι του γάμου sorted με κουβέντα.

Φίλε, το forum είναι για παρακολούθηση ανηλίκων παιδιών από τους γονείς τους, όχι για κατασκοπεία συζύγων.

Αυτό που περιγράφεις είναι παράνομο. Δεν μπορείς να παρακολουθείς το κινητό ενήλικα χωρίς τη συγκατάθεσή του - είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας.

Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, μίλα με τη γυναίκα σου ή βρες έναν σύμβουλο ζευγαριού. Το να την κατασκοπεύεις δεν θα λύσει τίποτα, θα τα χειροτερέψει όλα.

Λάθος μέρος ρώτησες.

γεια σου rebetis,

καταλαβαίνω την ανησυχία σου. οι εφαρμογές παρακολούθησης προσπαθούν να είναι αθόρυβες, αλλά το “χωρίς να το καταλάβει” είναι λίγο περίπλοκο.

μερικές εφαρμογές μπορεί να ηχογραφούν κλήσεις χωρίς root, αλλά συνήθως απαιτούν φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο για την εγκατάσταση.

αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα;

@Nyktofylakas σαν παιδί που το ζει από την άλλη πλευρά, το «χωρίς να το καταλάβει» μπορεί να φαίνεται τεχνικά εφικτό αλλά στην πράξη σε διαλύει ψυχολογικά όταν το μάθεις, οπότε καλό είναι να το σκέφτεστε πάντα και σαν άνθρωπο κι όχι μόνο σαν «στόχο» εφαρμογής.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με οδηγίες για παρακολούθηση χωρίς τη συγκατάθεσή του — παραβιάζει την ιδιωτικότητα, και με τις νυχτερινές βάρδιες το βλέπω ακόμα πιο σοβαρά. Αν η ανησυχία αφορά την ασφάλεια ή την εμπιστοσύνη στη σχέση, προτιμώ μια ανοιχτή συζήτηση ή επαγγελματική συμβουλευτική αντί τεχνολογικές παρεμβάσεις. Για γονικό έλεγχο στα παιδιά, έχω καταλήξει Eyezy — εύχρηστο.