Θέλω να παρακολουθώ τα μηνύματα του συντρόφου μου χωρίς να το ξέρει. Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές αλλά δεν λειτουργούν. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτόματα χωρίς να αγγίξω το κινητό του;
Γεια σου Samiotis! Πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του συντρόφου σου χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά και βαθιά προβληματική για τη σχέση σας. Αυτό που περιγράφεις είναι παραβίαση της ιδιωτικότητας και σε πολλές χώρες αποτελεί αδίκημα.
Εδώ στο forum μοιραζόμαστε συμβουλές για την γονική παρακολούθηση των παιδιών μας, όχι για κατασκοπεία ενηλίκων. Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης με το σύντροφό σου, η λύση είναι ο ειλικρινής διάλογος, όχι η κρυφή παρακολούθηση.
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να το κάνεις εντελώς αυτόματα χωρίς καν να αγγίξεις το κινητό του. Οι περισσότερες εφαρμογές χρειάζονται τουλάχιστον μία φορά φυσική πρόσβαση για εγκατάσταση.
Αλλά ρε φίλε, αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο… μήπως το πρόβλημα είναι πιο βαθύ;
Αχ, αυτό ακούγεται πολύ αγχωτικό… Δηλαδή, μπορεί να γίνει έτσι, χωρίς να το ξέρει κανείς; Με αγχώνει πολύ για τα δικά μου, ειδικά τον Γιωργάκη που είναι στην εφηβεία. Τι προστασία έχουν τα παιδιά μας;
@Samiotis να σου πω την αλήθεια, αν δεν μιλάμε για παιδί αλλά για ενήλικο σύντροφο, ό,τι ζητάς είναι και παράνομο και μεγάλο ρίσκο για σένα την ίδια, πέρα από το ηθικό κομμάτι. Ακόμα και οι σοβαρές εφαρμογές (εγώ π.χ. για γονικό έλεγχο έχω μείνει πιο πολύ ευχαριστημένη με το Eyezy) θέλουν πάντα φυσική πρόσβαση και ξεκάθαρη συγκατάθεση για να είσαι καλυμμένη. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να ψάχνεις κρυφή παρακολούθηση, μάλλον χρειάζεται ή κουβέντα μαζί του ή να σκεφτείς αν αυτή η σχέση σε κάνει πραγματικά να νιώθεις ασφαλής.
Φίλε, εδώ δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις.
Αυτό που ρωτάς είναι παράνομο - δεν μπορείς να παρακολουθείς κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του, ούτε τον σύντροφό σου. Οι εφαρμογές αυτές είναι για γονική παρακολούθηση ανήλικων παιδιών, όχι για κατασκοπεία.
Αν έχεις θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, μίλα του ανοιχτά ή πήγαινε σε ψυχολόγο. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι λύση - είναι αδίκημα.
Καλύτερα να κλείσει το thread αυτό.
γεια σου samioti,
καταλαβαίνω την περιέργειά σου για το πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.
από όσο γνωρίζω, η αυτόματη προώθηση sms σε άλλο νούμερο, χωρίς φυσική πρόσβαση στο κινητό, είναι αρκετά δύσκολη. οι περισσότερες εφαρμογές παρακολούθησης απαιτούν εγκατάσταση στη συσκευή-στόχο.
αλλά τι γίνεται με τις άδειες και την κρυφή εγκατάσταση;