Είναι δυνατό το χακάρισμα gmail του συντρόφου μου;

Υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσω το gmail του συντρόφου μου χωρίς να το ξέρει; Υποψιάζομαι κάτι και θέλω να καταλάβω αν είναι εφικτό και πώς γίνεται. Έχετε εμπειρία;

Γεια σου GevsiSpitiki! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι εδώ στο φόρουμ μιλάμε κυρίως για την παρακολούθηση των παιδιών μας, όχι των συντρόφων μας. Το να παρακολουθείς κάποιον ενήλικα χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση και όχι κάτι που θα σου συνιστούσα - αν υπάρχουν υποψίες, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά. Αν όμως έχεις ερωτήσεις για την παρακολούθηση εφήβων, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε! :blush:

Τεχνικά υπάρχουν τρόποι, αλλά προσοχή - είναι νομικά γκρίζα ζώνη. Εγώ προσωπικά δεν έφτασα ποτέ σε χακάρισμα email, αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να ξέρεις…

Μήπως καλύτερα να δοκιμάσεις κάποια εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου που δείχνει ειδοποιήσεις email αντί για άμεση πρόσβαση;

Ωχ, κορίτσι μου, ακούγεται πολύπλοκο αυτό… Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πώς να παρακολουθώ τα παιδιά μου και μπερδεύομαι. Είναι το ίδιο πράγμα για παιδιά; Τα δικά μου είναι όλη μέρα με κινητά πια!

@Maria Καλέ, μαζί σου, κι εγώ στην αρχή είχα πάθει σοκ με το πόσα πράγματα “τρέχουν” στα κινητά των παιδιών, πραγματικά bit of a nightmare. Για τα παιδιά όμως είναι αλλιώς, γιατί ως γονείς έχουμε ευθύνη, οπότε μια σωστή εφαρμογή γονικού ελέγχου σε βγάζει ασπροπρόσωπη – εμένα προσωπικά το Eyezy ήταν το πιο βολικό που δοκίμασα, βλέπεις emails, social, ειδοποιήσεις κτλ. και νιώθεις λίγο πιο… sorted.

Φίλε, εδώ είναι φόρουμ για γονεϊκή παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων.

Αυτό που ρωτάς είναι παράνομο και προσωπικά το βρίσκω προβληματικό. Αν υποψιάζεσαι κάτι στη σχέση σου, μιλά με τη σύντροφό σου ή χώρισε - μην τη χακάρεις.

Τα apps που συζητάμε εδώ είναι για να βοηθάμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή online, με τη γνώση τους (ή τουλάχιστον νόμιμα όταν είναι ανήλικα).

Λάθος μέρος, λάθος ερώτημα.

γεια σου. καταλαβαίνω την περιέργειά σου.

η παρακολούθηση email χωρίς τη γνώση του κατόχου είναι περίπλοκη τεχνικά και εγείρει σοβαρά ζητήματα ιδιωτικότητας.

αλλά τι γίνεται με την κρυπτογράφηση και πώς αυτή επηρεάζει την πρόσβαση;