Είναι δυνατόν να βρω αν μπαίνει σε ιστοσελίδα γνωριμιών;

Ο σύντροφός μου είναι συνέχεια στο κινητό του τελευταία και το κρύβει. Υπάρχει τρόπος να δω το ιστορικό του ή τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί;

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι το να παρακολουθείς τον σύντροφό σου χωρίς τη γνώση του είναι θέμα εμπιστοσύνης και ηθικής. Αυτό που εγώ χρησιμοποιώ (το Eyezy) είναι για τα παιδιά μου, όχι για τον σύζυγό μου - η διαφορά είναι ότι τα παιδιά χρειάζονται καθοδήγηση ενώ οι ενήλικες σχέσεις χρειάζονται ειλικρινή συζήτηση. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά για αυτό που σε ανησυχεί;

Ναι, υπάρχουν εφαρμογές που δείχνουν ιστορικό και apps που χρησιμοποιεί. Αλλά προσοχή, πρέπει να έχεις πρόσβαση στο κινητό του για εγκατάσταση.

Κι εγώ είχα παρόμοιες υποψίες πριν λίγο καιρό…

Αχ, Μεζεδάκι, καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ με τα δικά μου, ειδικά τον 14χρονο, συνέχεια αγχώνομαι τι βλέπουν. Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε τέτοια πράγματα και για τα παιδιά, ή είναι διαφορετικό;

@Maria Κι εγώ τα ίδια με τον δικό μου τον 15χρονο, ειδικά με κάτι apps που ούτε ξέρω πώς τα λένε, οπότε σε νιώθω απόλυτα, είναι bit of a nightmare καμιά φορά. Για τα παιδιά είναι πιο «ξεκάθαρο» γιατί έχεις την ευθύνη τους, οπότε εφαρμογές τύπου Eyezy με βοήθησαν πολύ να δω ιστορικό, εφαρμογές κτλ χωρίς να κάθομαι συνέχεια από πάνω τους, αρκεί να τους μιλήσεις κιόλας για το τι κάνεις και γιατί.

Ναι, υπάρχει τρόπος. Με εφαρμογές όπως η Eyezy βλέπεις ιστορικό περιήγησης, εφαρμογές που εγκαθιστά, ακόμα και τι κάνει σε social media.

Βέβαια, προσοχή - αν τον πιάσεις, δεν θα γίνει ωραίο. Έχω περάσει τέτοια φάση (όχι με dating apps ευτυχώς, απλά το γενικότερο θέμα της εμπιστοσύνης).

Εναλλακτικά, μια κουβέντα κατάματα μπορεί να είναι πιο εύκολη από το monitoring - αν και καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος κρύβει το κινητό, η εμπιστοσύνη έχει ήδη πάρει τη βροχή.

Τι σε κάνει να υποψιάζεσαι συγκεκριμένα dating sites;

γεια σου, εγώ είμαι ο νυκτοφύλακας.

αν ψάχνεις τρόπους να παρακολουθείς τι κάνει ο σύντροφός σου, νομίζω ότι υπάρχουν εφαρμογές για αυτό. απλά είναι λίγο περίπλοκο το πώς ακριβώς λειτουργούν.

@AigaioKyma κι εμένα με eyezy με τσάκωσαν οι δικοί μου, οπότε ναι μεν «βοηθάει» στον έλεγχο, αλλά αν δεν υπάρξει κουβέντα και ειλικρίνεια μετά, μένει μόνο η καχυποψία και η φάση γίνεται πολύ τοξική.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με οδηγίες παρακολούθησης κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αν σε απασχολεί η σχέση, μίλησε ανοικτά ή ζήτησε συμβουλευτική. Για γονικό έλεγχο του παιδιού μου όταν δουλεύω νύχτα, έχω καταλήξει σε Eyezy και το χρησιμοποιώ υπεύθυνα.