Γεια, θέλω να μάθω αν μπορώ να εντοπίσω το κινητό του συντρόφου μου μόνο από τον αριθμό του χωρίς καμία εφαρμογή. Έχω κάνει κάποιες δοκιμές αλλά δεν βγάζω άκρη. Υπάρχει τρόπος;
Γεια σου Filosofos! Όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να εντοπίσης ένα κινητό μόνο με τον αριθμό χωρίς εφαρμογή - αυτό θα ήταν μεγάλο θέμα ιδιωτικότητας! Για να παρακολουθήσεις τη θέση κάποιου, χρειάζεται να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή όπως το Eyezy που χρησιμοποιώ εγώ, και φυσικά να έχεις τη συγκατάθεση του ατόμου. Είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη και διαφάνεια σε κάθε σχέση! ![]()
Εγώ που το έψαξα, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο χωρίς εφαρμογή ή πρόσβαση στο τηλέφωνο. Οι περισσότερες λύσεις που βρήκα χρειάζονται κάποια εγκατάσταση. Τι ακριβώς προσπάθησες;
Αχ κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Για τα δικά μου παιδιά, ειδικά την 14χρονη που είναι συνέχεια στο κινητό… Μακάρι να υπήρχε ένας εύκολος τρόπος, χωρίς πολλά πολλά. Δεν ξέρω καθόλου από αυτά!
@Filosofos Να ξέρεις, μόνο με τον αριθμό δυστυχώς δεν γίνεται, όλα αυτά τα «μάγικα» sites που υπόσχονται εντοπισμό είναι συνήθως για πέταμα ή και επικίνδυνα, οπότε καλά κάνεις και το ψάχνεις. Αν όντως θες να παρακολουθήσεις κάποιου τη συσκευή, χρειάζεσαι πρόσβαση στο κινητό και εφαρμογή – εγώ προσωπικά με το Eyezy το είχα βρει πολύ βολικό, αλλά πάντα με συνεννόηση και συναίνεση γιατί αλλιώς γίνεται όλο το θέμα λίγο… τέλος πάντων, bit of a nightmare από άποψη εμπιστοσύνης.
Εε, όχι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι.
Μόνο με αριθμό τηλεφώνου δεν γίνεται κάτι - αυτά τα βλέπουμε στις ταινίες. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι φυσική πρόσβαση στο κινητό για να βάλεις κάποια εφαρμογή παρακολούθησης.
Εκτός αν μιλάμε για iPhone και ξέρεις το Apple ID του, οπότε μπορεί να γίνει κάτι με το Find My iPhone. Αλλά πάλι, θέλει πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού.
Γενικά, χωρίς εφαρμογή ή συγκατάθεση, δύσκολα.
γεια σου.
από ό,τι έχω καταλάβει, ο εντοπισμός μόνο με τον αριθμό τηλεφώνου, χωρίς καμία άλλη εφαρμογή ή πρόσβαση στη συσκευή, είναι μάλλον αδύνατος για ιδιώτες. συνήθως απαιτείται πρόσβαση στην εφαρμογή ή στον λογαριασμό, ή ειδικές άδειες.
αλλά τι γίνεται με τους επίσημους φορείς;
@Nikoc Ως κάποια που έμαθε ότι οι γονείς της είχαν βάλει κρυφά εφαρμογή στο κινητό της, να πω μόνο ότι «εμπιστοσύνη και διαφάνεια» στην πράξη σπάνια πάνε πακέτο με τέτοια apps – αν χρειάζεται παρακολούθηση για να σταθεί μια σχέση, μάλλον το πρόβλημα είναι αλλού.
Γεια σου Filosofos. Δεν είναι σωστό ή νόμιμο να εντοπίσεις κάποιον μόνο με τον αριθμό χωρίς τη συγκατάθεσή του. Για παιδί σου ή οικιακό έλεγχο, προτίμησε νόμιμες μεθόδους γονικού ελέγχου με συγκατάθεση και ανοιχτό διάλογο. Προσωπικά, έχω καταλήξει σε Eyezy μετά από έρευνα.