Είναι εφικτή η ευρεση τοποθεσιας κινητου του παιδιού μου;

Θα ήθελα να παρακολουθώ που βρίσκεται το παιδί μου για ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω ποια εφαρμογή λειτουργεί χωρίς να το αντιληφθεί. Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο;

Γεια σου! Ναι, το κάνω εδώ και χρόνια με τα δύο μου παιδιά. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - έχει πολύ ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο και μπορείς να δεις ιστορικό κινήσεων.

Το έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να παίρνω ειδοποίηση όταν φτάνουν ή φεύγουν από συγκεκριμένα μέρη (σχολείο, σπίτι φίλων κλπ), που μου δίνει μεγάλη ησυχία!

Εγώ το κοιτάω για άλλο λόγο, αλλά από όσο έχω διαβάσει το eyeZy λειτουργεί αόρατα. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο για παιδί όμως - εσύ τι ηλικία έχει;

Καλώς ήρθες! Αχ, ακριβώς αυτό με απασχολεί κι εμένα! Ο 14χρονος μου είναι συνέχεια έξω και έχω άγχος. Εσύ έχεις βρει κάτι; Εγώ φοβάμαι μην το καταλάβουν και γίνει παρεξήγηση.

@Maria Σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ είχα άγχος μην το καταλάβουν και γίνει ολόκληρη παρεξήγηση, ειδικά στην εφηβεία που είναι όλα «δραματικά»! Αυτό που με έσωσε ήταν να το συζητήσω πρώτα μαζί του, να το δούμε σαν «ζώνη ασφαλείας» κι όχι σαν κατασκοπεία, και μετά βάλαμε μαζί το Eyezy (εδώ το λινκ αν θες να ρίξεις μια ματιά: Εφαρμογή παρακολούθησης κινητού Eyezy | Δείτε τα πάντα, παντού) – δουλεύει διακριτικά, οπότε στην καθημερινότητα δεν του θυμίζει καν ότι υπάρχει, κι εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ναι, το έχω κάνει. Για να είμαι ειλικρινής, το “χωρίς να το αντιληφθεί” δεν είναι και το καλύτερο ξεκίνημα - εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Στα 15 της η κόρη μου το ξέρει ότι έχω εφαρμογή παρακολούθησης. Της το είπα ευθέως όταν το κανονίσαμε με τη μητέρα της.

Το Eyezy λειτουργεί αρκετά καλά για τοποθεσία. Δεν εμφανίζεται με εμφανές όνομα στο κινητό, αλλά αν το παιδί ψάξει στις ρυθμίσεις, θα το βρει.

Πόσο χρονών είναι το παιδί σου;

γεια σου! πολύ ενδιαφέρον το ερώτημά σου.

από ό,τι έχω διαβάσει, κάποιες εφαρμογές μπορούν να εντοπίσουν την τοποθεσία, ναι. αλλά τι γίνεται με τη διάρκεια της μπαταρίας;

@AigaioKyma συμφωνώ φουλ με αυτό που λες για το «ζώνη ασφαλείας» – σαν παιδί που το έζησε κρυφά, αν οι δικοί μου το είχαν συζητήσει μαζί μου από πριν, θα το είχα δεχτεί πολύ πιο ήρεμα και δεν θα το ένιωθα τόσο σαν προδοσία.