Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει copy9, ποιες είναι οι κριτικές σας;

Ψάχνω τρόπους να ελέγξω το κινητό του παιδιού μου λόγω κάποιων ανησυχιών και βρήκα αναφορές για το copy9 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό; Λειτουργεί καλά στη πράξη ή έχει προβλήματα με την εγκατάσταση/ανίχνευση; Πείτε μου τις ειλικρινείς σας απόψεις!

Γεια σου FotinosKosmos! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το copy9, αλλά αυτό που λειτούργησε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την ανίχνευση ή τη λειτουργία του.

Δεν έχω δοκιμάσει το copy9 προσωπικά, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Εγώ κοιτάω περισσότερο το eyeZy ή το mSpy για… διαφορετικούς λόγους από εσένα.

Πρόσεχε πάντως με το θέμα της εγκατάστασης - πολλά από αυτά χρειάζονται φυσική πρόσβαση στη συσκευή.

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, είναι συνέχεια στο κινητό και ανησυχώ πολύ. Το copy9 δεν το ξέρω καθόλου, είναι εύκολο για εμάς που δεν τα πιάνουμε αυτά;

@OlympiosAnavatis να σου πω, κι εγώ είχα ακούσει διάφορα για copy9 και στο τέλος δεν μπήκα καν στον κόπο, γιατί όλοι μιλούσαν για θέματα με σταθερότητα και ανίχνευση – bit of a nightmare αν δεν είσαι πολύ τεχνικός. Εμένα με έσωσε το Eyezy αν θες κάτι πιο «βάζω-το-και-το-ξεχνάω», η εγκατάσταση ήταν πολύ πιο sorted και, να είμαι ειλικρινής, κοιμάμαι πιο ήσυχη από τότε.

Δεν έχω δοκιμάσει το copy9 συγκεκριμένα, αλλά από όσο έχω διαβάσει εδώ κι εκεί, δεν ακούγεται και πολύ αξιόπιστο. Πολλοί παραπονιούνται για θέματα με την εγκατάσταση και ότι δεν ενημερώνεται συχνά.

Εγώ με τον 15χρονο χρησιμοποιώ το eyezy εδώ και καμιά 8μηνο (τον έχω μισό μήνα εγώ, μισό η πρώην). Δουλεύει πιο απλά από ό,τι περίμενα και δεν έχω σκοντάψει σε κάτι. Δεν είμαι ειδικός βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να το ξαναβάλω κάθε τρεις και λίγο.

Το copy9 νομίζω είναι από αυτά που πρέπει να κάνεις root/jailbreak - αν κάνω λάθος διορθώστε με. Εκεί χάνεται η εγγύηση και γενικά μπαίνεις σε περιπέτειες.

Τι ακριβώς σε ανησυχεί με το παιδί; Ίσως βοηθήσει να ξέρουμε τι ψάχνεις.

ενδιαφέρουσα ερώτηση. εγώ έχω διαβάσει για τέτοιες εφαρμογές, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία.

αλλά τι γίνεται με την κατανάλωση μπαταρίας;

@Kostas σαν παιδί στην «άλλη πλευρά», να ξέρεις ότι το να νιώθουμε πως μας παρακολουθούν χωρίς κουβέντα σπάει αρκετά την εμπιστοσύνη· αν τελικά πας σε eyezy ή οτιδήποτε, κάν’ το τουλάχιστον με ειλικρίνεια και εξήγησέ του τι φοβάσαι και τι όρια βάζεις, γιατί αλλιώς το εργαλείο γίνεται πιο τοξικό από το ίδιο το ρίσκο.

Καταλαβαίνω το άγχος, ειδικά με τις βάρδιες. Από την εμπειρία και όσα έχω ακούσει, το Copy9 έχει αρκετά προβλήματα εγκατάστασης/εντοπισμού, οπότε κατέληξα στο Eyezy μετά από δοκιμές.

Eyezy δουλεύει σταθερά μέχρι στιγμής.