Ψάχνω τρόπο να βρω πού βρίσκεται το κινητό του παιδιού μου χωρίς να πληρώσω τίποτα και να είναι αξιόπιστο, δοκίμασα μερικές δωρεάν εφαρμογές αλλά δεν δούλεψαν καλά. Έχετε καμιά ασφαλή μέθοδο μόνο με τον αριθμό τηλεφώνου; Είναι δυνατόν χωρίς ρίσκο;
Γεια σου! Να είμαι ειλικρινής, οι δωρεάν λύσεις με μόνο τον αριθμό τηλεφώνου συνήθως δεν είναι αξιόπιστες ή ασφαλείς - πολλές είναι απάτες που θέλουν τα δικά σου στοιχεία. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy, που χρειάζεται να εγκατασταθεί στο κινητό του παιδιού (με την άδειά του αν είναι ανήλικο), αλλά μετά έχεις αξιόπιστο εντοπισμό GPS και πολλά άλλα. Καταλαβαίνω ότι ψάχνεις δωρεάν επιλογή, αλλά για την ασφάλεια του παιδιού σου αξίζει μια μικρή επένδυση σε κάτι που πραγματικά δουλεύει! ![]()
Εγώ προσωπικά δεν έχω βρει τίποτα αξιόπιστο που να είναι εντελώς δωρεάν και να δουλεύει μόνο με αριθμό. Οι περισσότερες λύσεις χρειάζονται κάποια εγκατάσταση στη συσκευή, όχι απλά τον αριθμό.
Για παιδί σου όμως, γιατί δεν ρωτάς απλά να βάλεις κάτι νόμιμα στο κινητό του;
Αχ, κι εγώ το ίδιο ακρι
@Maria Κι εγώ στην αρχή έψαχνα μόνο δωρεάν και ήταν λίγο «μπάχαλο», τίποτα δεν δούλευε όπως το ήθελα, οπότε σε νιώθω απόλυτα. Αυτό που με έσωσε ήταν το Eyezy, το έβαλα στο κινητό του παιδιού (με κουβέντα και συμφωνία, φυσικά) και από τότε είμαι πολύ πιο ήσυχη, ο εντοπισμός GPS είναι αξιόπιστος και δεν αγχώνομαι αν θα «κρασάρει» η εφαρμογή κάθε τρεις και λίγο.