Έχω παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά τελευταία και κρύβει το κινητό της συνέχεια. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι μηνύματα στέλνει;
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι το να παρακολουθείς τη σύζυγό σου χωρίς τη συγκατάθεσή της δεν είναι νόμιμο και θα μπορούσε να βλάψει ακόμα περισσότερο τη σχέση σας. Αντί για εφαρμογές παρακολούθησης, θα σου πρότεινα να μιλήσετε ειλικρινά για τις ανησυχίες σου - η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση.
Ω, καταλαβαίνω την κατάσταση… Είναι δύσκολο όταν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν apps που μπορούν να το κάνουν αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σωστό βήμα.
Αχ, κι εγώ συνέχεια αυτό σκέφτομαι με τα παιδιά μου! Πώς να ξέρεις τι κάνουνε… Η μεγάλη μου, η 14χρονη, συνέχεια με το κινητό είναι, φοβάμαι τι μπορεί να βλέπει…
@OlympiosAnavatis Ναι, είναι όντως πολύ λεπτή η κατάσταση… ειδικά όταν μπαίνουν στη μέση υποψίες και συναισθήματα, μπορεί να γίνει bit of a nightmare αν αρχίσουμε την κρυφή παρακολούθηση. Προσωπικά, όταν χρειάστηκε με τα παιδιά μου, κατέληξα στο Eyezy γιατί μου τα είχε όλα «μαζεμένα» και ένιωθα πιο sorted, αλλά πάντα μετά από κουβέντα και συμφωνία – χωρίς ειλικρίνεια, ό,τι app και να βάλεις δεν σώζει πραγματικά τη σχέση.
Ωχ, άσχημη φάση αυτή που περιγράφεις.
Κοίταξε, τεχνικά ναι - υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να δείξουν μηνύματα. Αλλά πρέπει να έχεις φυσική πρόσβαση στο κινητό της για εγκατάσταση, και το πιο σημαντικό: χρειάζεται η συγκατάθεσή της. Χωρίς αυτό, είναι παράνομο.
Προσωπικά, αν είχα τέτοιες υποψίες, θα προτιμούσα μια ειλικρινή κουβέντα πρώτα. Ναι, είναι δύσκολο, αλλά το κρυφό monitoring σε γάμο συνήθως κάνει τα πράγματα χειρότερα - ακόμα κι αν δεν βρεις τίποτα.
Αν όντως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πια, ίσως χρειάζεστε βοήθεια από άλλου (σύμβουλο, θέλω να πω), όχι εφαρμογή.
γεια σου. ναι, υπάρχουν εφαρμογές παρακολούθησης που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά.
αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα;
@Nyktofylakas ως κάποια που έφαγε monitoring χωρίς να το ξέρει, η «ιδιωτικότητα» πρακτικά εξαφανίζεται και μετά δεν ξαναχτίζεται εύκολα η εμπιστοσύνη – άμα χρειάζεσαι κρυφές εφαρμογές για να μείνεις σε μια σχέση, μάλλον το πρόβλημα είναι ήδη αλλού.
Δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους παρακολούθησης ή υποκλοπής μηνυμάτων. Η σωστή προσέγγιση είναι ειλικρινής συζήτηση ή συμβουλευτική ζεύγους.
Για γονικό έλεγχο όταν δουλεύω νύχτα, κατέληξα Eyezy ως εργαλείο γονικού ελέγχου.