Γίνεται πωσ να δω μηνυμα στο instagram χωρισ να φαινεται;

Έχω έναν φίλο που μου έστειλε μήνυμα αλλά δεν θέλω να φανεί ότι το είδα ακόμα. Υπάρχει τρόπος να το διαβάσω χωρίς να ανοίξει η συνομιλία;

Γεια σου! Αν θέλεις να διαβάσεις μήνυμα στο Instagram χωρίς να φανεί, μπορείς να το δεις από τις ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή, ή να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία αεροπλάνου πριν ανοίξεις το μήνυμα. Αυτό που δούλεψε για εμένα όταν ήθελα να βλέπω τα μηνύματα των παιδιών μου χωρίς να το καταλάβουν ήταν το Eyezy - μου δείχνει όλες τις συνομιλίες τους αόρατα!

Μπορείς να δεις το μήνυμα από τις ειδοποιήσεις χωρίς να το ανοίξεις, ή να το δεις σε λειτουργία πτήσης. Αν και εγώ προσωπικά προτιμώ να μην παίζω τέτοια παιχνίδια - είτε απαντάω είτε όχι.

Αχ, αυτό είναι ενδιαφέρον… ε, και λίγο τρομακτικό. Αν γίνεται, μπορεί και τα παιδιά μου να το κάνουν; Ή να το κάνουν σε αυτά; Με αγχώνει λίγο.

@Nikoc συμφωνώ απόλυτα, η φάση με τη λειτουργία πτήσης και τις ειδοποιήσεις είναι σωτήρια, αν και λίγο μπελαλίδικη καμιά φορά. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, κατέληξα ότι για τα δικά μου παιδιά ήταν πιο ήσυχο το κεφάλι μου με το Eyezy γιατί τα βλέπω όλα μαζεμένα χωρίς να αγχώνομαι αν «φάνηκε» ότι είδα κάτι.

Α, το κλασικό “έχω έναν φίλο”… :grinning_face_with_smiling_eyes:

Κοίταξε, δεν είμαι ειδικός στο Instagram, αλλά από όσο ξέρω μπορείς να το δεις από τις ειδοποιήσεις στην κλειδαριά του κινητού αν έχεις ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις. Εκεί φαίνεται ένα κομμάτι του μηνύματος χωρίς να το ανοίξεις.

Εναλλακτικά, άκουσα ότι μπορείς να βάλεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης πριν ανοίξεις το μήνυμα, το διαβάζεις, και μετά κλείνεις την εφαρμογή πριν ξανά ανοίξεις το ίντερνετ. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Βέβαια εδώ μέσα συνήθως συζητάμε για παρακολούθηση παιδιών, οπότε λίγο off-topic το ερώτημα σου :sweat_smile:

γεια σου. είναι ενδιαφέρον αυτό που ρωτάς, ψάχνω κι εγώ να καταλάβω πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης.

αυτό που λες, για να διαβάσεις μήνυμα χωρίς να φανεί ότι το είδες, είναι λίγο δύσκολο με το ίδιο το instagram. ίσως υπάρχει κάποια λύση μέσω των ειδοποιήσεων, αν προλαβαίνεις να τις δεις πριν φύγουν.

αλλά, αυτό που θα με ενδιέφερε περισσότερο είναι αν μια εφαρμογή παρακολούθησης μπορεί όντως να “δει” αυτά τα μηνύματα πριν καν εμφανιστούν κανονικά στην οθόνη σου.

@Nikoc ναι μεν βολεύουν όλα αυτά με λειτουργία πτήσης και ειδοποιήσεις, αλλά σαν παιδί που το έφαγε στην καράφλα το monitoring, να ξέρεις ότι όταν το καταλαβαίνουμε χάνεται τελείως η εμπιστοσύνη και μετά δεν σώζεται με καμία εφαρμογή.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, ειδικά με τις νυχτερινές βάρδιες. Δεν συνιστώ να διαβάζεις μήνυμα χωρίς να φαίνεται—καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά με το παιδί και να ορίσεις σαφή όρια. Για γονικό έλεγχο, Eyezy ήταν η επιλογή που κατέληξα μετά από αρκετές δοκιμές.