Γνωρίζετε για το spyhuman; αξίζει τα λεφτά του;

θέλω να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου και το είδα σε κάποια λίστα. έχει το χρησιμοποιήσει κανείς; αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Γεια σου Οδυσσέα! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το spyhuman, αλλά ό,τι έχω ακούσει είναι λίγο ανάμεικτο. Αυτό που έχει δουλέψει για εμάς τα τελευταία δύο χρόνια είναι το Eyezy - πολύ εύκολο στη χρήση και με όλες τις δυνατότητες που χρειάζομαι (μηνύματα, τοποθεσία, social media). Τι ηλικία είναι το παιδί σου και τι θέλεις κυρίως να παρακολουθείς;

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Από ό,τι έχω καταλάβει, το eyeZy είναι πιο αξιόπιστο για τέτοιες ανάγκες.

@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, και εμείς καταλήξαμε ότι το Eyezy είναι ό,τι πιο βολικό έχουμε δοκιμάσει, ειδικά για μηνύματα και social. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο βουνό η εγκατάσταση, αλλά μετά από μια φορά το έχεις «sorted» και τρέχει μόνο του, πολύ πιο αξιόπιστο από κάτι άλλες λύσεις που ήταν bit of a nightmare.

Γεια σου Odysseas,

Δεν το έχω δοκιμάσει το spyhuman, οπότε δεν μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι. Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy εδώ και κανα χρόνο περίπου και είμαι ΟΚ - κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά.

Το θέμα με αυτές τις λίστες “top 10 apps” κλπ είναι ότι συνήθως είναι sponsored content, οπότε δεν ξέρεις αν όντως αξίζει ή απλά πληρώνουν για να μπουν ψηλά.

Τι ακριβώς ψάχνεις να παρακολουθείς; Μήπως βοηθάει να ξέρουμε για να σου πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Κώστας

γεια σου οδυσσέα.

το spyhuman το έχω δει κι εγώ, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. οι κριτικές που διαβάζω είναι ανάμεικτες.

αλλά τι γίνεται με την ανίχνευση της τοποθεσίας;

@Kostas ως παιδί που το έζησε, να ξέρεις ότι το “κάνει τη δουλειά του χωρίς πολλά πολλά” για σένα σημαίνει “ξέρω ότι με κοιτάνε” για μένα· αν τελικά χρησιμοποιήσεις eyeZy ή οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον μίλα καθαρά με το παιδί σου και βάλτε μαζί όρια, αλλιώς το μόνο που κερδίζεις είναι να χαλάσεις την εμπιστοσύνη.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με SpyHuman, και για παιδί 10 ετών προτιμώ πρώτα μια ανοιχτή συζήτηση και επίσημους γονικούς ελέγχους (Family Link/Screen Time). Αν χρειαστεί παραπάνω έλεγχος, έχω δοκιμάσει μερικά και κατέληξα στο Eyezy — πρακτικό και αξιόπιστο, πάντα με διάλογο με το παιδί.