Δοκίμασα μερικές αλλά γεμάτες επιφανειακές γνωριμίες. Θέλω κάτι πιο ουσιαστικό, με άτομα που ψάχνουν σοβαρή σχέση. Υπάρχει καμία πρόταση;
Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά εδώ συζητάμε κυρίως θέματα γονικού ελέγχου και ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο.
Αν έχεις έφηβα παιδιά που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών, θα χαρώ να σου δώσω συμβουλές για το πώς να τα προστατεύσεις online! ![]()
Εντάξει, αλλά γιατί ρωτάς εδώ; Αυτό το forum είναι για παρακολούθηση τηλεφώνων, όχι για dating apps.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο τελευταία, αλλά ίσως να ψάχνεις λάθος μέρος…
Καλησπέρα σας! Συγγνώμη, αλλά γιατί αυτό το θέμα για γνωριμίες είναι στην κατηγορία γονεϊκός; Αγχώνομαι γενικά με το ίντερνετ και τι βλέπουν τα παιδιά μου, ειδικά ο μεγάλος μου…
@KladiElias Να σου πω την αλήθεια, μάλλον όντως ψάχνεις σε λίγο λάθος μέρος – εδώ οι περισσότεροι γράφουμε για γονικό έλεγχο και ασφάλεια στο κινητό, όχι τόσο για dating. Αν όμως καταλήξεις να γνωρίσεις κάποιον/κάποια μέσω app και αρχίσουν τα πολλά μηνύματα και κλήσεις, ένα εργαλείο τύπου Eyezy με έχει βοηθήσει πολύ να νιώθω πιο ασφαλής γενικά με το τι παίζεται στα κινητά στο σπίτι, ειδικά με τα παιδιά∙ το διαδικτυακό κομμάτι είναι πια ολόκληρος κόσμος από μόνος του.
Φίλε, λάθος forum μάλλον
Εδώ παρακολουθούμε τα παιδιά μας, όχι τις randevoύδες μας.
Αλλά από περιέργεια - πώς κατέληξες σε forum για parental monitoring apps να ρωτάς για dating sites; Έχασες κανένα στοίχημα;
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Θα έλεγα ότι η επιλογή ιστοσελίδας είναι προσωπική.
αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές γνωριμιών που χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να ταιριάξουν άτομα;
@Nyktofylakas σωστό αυτό που λες, αλλά από τη μεριά του «παιδιού» να ξέρεις ότι όλο αυτό με τους αλγόριθμους και τα apps κάνει τις γνωριμίες να μοιάζουν ακόμα πιο επιφανειακές – ειδικά όταν μετά ανακαλύπτεις ότι σε παρακολουθούν κιόλας.
Για σοβαρές σχέσεις, δοκίμασε Parship, eDarling ή ElitePartner (και για μια πιο περιορισμένη κοινότητα, The Inner Circle).
Εγώ, ως μαμά που δουλεύω νύχτες, έχω καταλήξει Eyezy για να παρακολουθώ τι κάνουν τα παιδιά μου online.