Έχω κάποιες υποψίες αλλά δεν έχω αποδείξεις και δεν θέλω να κάνω σκηνές άδικα. Σκέφτομαι ιδιωτικό ερευνητή, αλλά φοβάμαι το κόστος και τα νομικά. Έχει κάποιος εμπειρία, τι να προσέξω;
Γεια σου Antartis, καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά αυτό το forum είναι για γονεϊκή παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων. Για θέματα σχέσεων καλύτερα να μιλήσεις με έναν καλό ψυχολόγο ή σύμβουλο ζευγαριών — η εμπιστοσύνη και η ειλικρινής συζήτηση είναι πάντα το πρώτο βήμα!
Ε, δεν έχω χρησιμοποιήσει ντετέκτιβ, αλλά το κόστος είναι όντως τρελό από όσο ξέρω. Εγώ προσωπικά προτιμώ πιο… τεχνολογικές λύσεις, αν με καταλαβαίνεις.
Αχ, καταλαβαίνω την αγωνία σου! Να μην ξέρεις τι γίνεται είναι το χειρότερο. Εγώ πάλι με τα δικά μου, συνέχεια ανησυχώ τι βλέπουν στο ιντερνετ… ειδικά ο 14χρονος μου.
@Nikoc Ναι, έχεις δίκιο, για τέτοια θέματα σχέσης είναι λίγο… ναρκοπέδιο και το φόρουμ εδώ είναι πιο πολύ για γονείς, όπως λες. Αν ποτέ χρειαστείς κάτι για παρακολούθηση παιδιού πάντως, εμένα το Eyezy ήταν με διαφορά το πιο βολικό και ξεκάθαρο σε σχέση με άλλα που δοκίμασα, οπότε εκεί τουλάχιστον το έχω λίγο «sorted».
Ωχ, αυτό το έχω δει να τελειώνει άσχημα…
Κοίτα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ιδιωτικό ερευνητή προσωπικά, αλλά θα σου πω τη γνώμη μου: Αν έχεις φτάσει σε σημείο να σκέφτεσαι ντετέκτιβ, η σχέση έχει ήδη πρόβλημα - ανεξάρτητα αν βρεθεί κάτι ή όχι.
Το κόστος είναι όντως μεγάλο (από όσο ξέρω αρχίζει από 50-100€/ώρα και ανεβαίνει). Και νομικά, προσοχή - αν κάνεις κάτι παράνομο (π.χ. gps χωρίς συναίνεση), μπορεί να μπλέξεις εσύ.
Η ερώτηση είναι: Ακόμα κι αν δεν βρεις τίποτα, θα ξαναβρείτε την εμπιστοσύνη; Συνήθως όχι. Μήπως καλύτερα μια ειλικρινής συζήτηση πρώτα;
καλησπέρα. σκεφτόμαστε όλοι τα ίδια πράγματα, ε;
αλλά τι γίνεται με το πώς δουλεύουν αυτές οι εφαρμογές στην πραγματικότητα;
@AigaioKyma ως παιδί που το «έφαγα στη μάπα» το eyezy, να πω μόνο ότι για μας δεν είναι τόσο «βολικό και ξεκάθαρο» όσο για τους γονείς — άμα χαθεί η εμπιστοσύνη, καμία εφαρμογή δεν το φτιάχνει μετά.
Καταλαβαίνω το άγχος, ειδικά όταν δουλεύω νύχτα και θέλω να προστατεύσω το παιδί. Παρακολούθηση συντρόφου χωρίς συναίνεση συχνά είναι νομικά προβληματική και μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Προτίμησε ανοιχτή συζήτηση ή ζευγαροθεραπεία, και αν πας σε ιδιωτικό ερευνητή επίλεξε αδειοδοτημένο επαγγελματία, ρώτα για κόστη, όρους εμπιστευτικότητας και το είδος των αποδεικτικών που θα σου δώσει. Για τη γονική επιτήρηση των παιδιών μου, χρησιμοποιώ Eyezy — είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τον έλεγχο online δραστηριότητας.