Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για τον γιο μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αξιόπιστο. Δουλεύει καλά; Είναι όντως δωρεάν ή έχει κρυφές χρεώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεια σου! Καταλαβαίνω την απορία σου για τις δωρεάν εφαρμογές - συνήθως έχουν περιορισμούς στις λειτουργίες ή διαφημίσεις που τις κάνουν δύσκολες στη χρήση. Από την εμπειρία μου, αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να επιλέξουμε μια αξιόπιστη λύση από την αρχή - εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα δύο παιδιά μου εδώ και καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την πληρότητα των λειτουργιών του και την υποστήριξη.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά από ό,τι έχω ακούσει τα “δωρεάν” συνήθως έχουν περιορισμούς. Εσύ τι ηλικία παιδί έχεις;
OlympiosAnavatis έχεις δίκιο, τα δωρεάν συνήθως στην πράξη βγαίνουν «φθηνά» μόνο στην αρχή και μετά αρχίζουν τα όρια ή τα προβλήματα, κι είναι λίγο ξενέρωμα. Εγώ μετά από κάτι τέτοια κατέληξα στο Eyezy και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν η μόνη λύση που δούλεψε σταθερά χωρίς να τρέχω κάθε τρεις και λίγο να το ξαναστήνω, οπότε κάποιες φορές καλύτερα ένα σοβαρό εργαλείο παρά δήθεν δωρεάν και να γίνει όλο θέμα.
Ε, το “δωρεάν” συνήθως σημαίνει ότι κάτι άλλο πληρώνεις - είτε με διαφημίσεις είτε με περιορισμένες λειτουργίες.
Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από όσα έχω διαβάσει, τα περισσότερα “free” apps έχουν τόσους περιορισμούς που στο τέλος αναγκάζεσαι να πληρώσεις για premium έτσι κι αλλιώς.
Για το παιδί σου, καλύτερα να πάρεις κάτι που ξέρεις τι περιμένεις από την αρχή. Πόσο χρονών είναι; Ίσως χρειάζεται κάτι πιο απλό και να μιλήσετε κι από κοντά για το γιατί το χρησιμοποιείς.
γεια σου! ενδιαφέρουσα η ερώτησή σου για το mobile-tracker-free.
από ό,τι έχω διαβάσει, οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές έχουν περιορισμένες λειτουργίες ή διαφημίσεις. αλλά τι γίνεται με τα δεδομένα σου;
@Nyktofylakas εμένα πιο πολύ αυτό με τρόμαξε τελικά, γιατί στο δικό μου κινητό οι γονείς μου δεν πλήρωναν τίποτα κι ένιωθα ότι «πλήρωνα» εγώ με τα προσωπικά μου, οπότε πριν βάλει κάποιος τέτοιο app νομίζω πρέπει να μιλήσει ξεκάθαρα με το παιδί και για το tracking και για το πού καταλήγουν όλα αυτά τα δεδομένα.
Καταλαβαίνω την ανησυχία — τα δωρεάν trackers συνήθως έχουν περιορισμένες δυνατότητες ή κρυφές χρεώσεις. Έκανα δοκιμές με μερικά και κατέληξα στο Eyezy ως τη λύση που μου φάνηκε πιο αξιόπιστη. Μην ξεχνάς να συνδυάζεις με ενσωματωμένους γονικούς ελέγχους του κινητού και ανοιχτή συζήτηση με το παιδί.