Μήπως κάποιος έχει διαβάσει HelloSpy κριτικεσ και μπορεί να πει αν αξίζει;

Ψάχνω εφαρμογή για να ελέγχω το κινητό του παιδιού μου γιατί ανησυχώ με τις παρέες του, και βρήκα αναφορές για HelloSpy αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη. Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ή διαβάσει έγκυρες κριτικές; Θέλω να μάθω αν δουλεύει καλά και δεν κολλάει.

Γεια σου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου απόλυτα - οι παρέες στην εφηβεία είναι κρίσιμες. Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το HelloSpy, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για τα δύο μου παιδιά και δεν έχω παράπονο, δουλεύει σταθερά και έχει πολύ καλή υποστήριξη. Σημαντικό είναι να μιλήσεις ανοιχτά με το παιδί σου για το γιατί παρακολουθείς το κινητό του - η διαφάνεια κάνει τη διαφορά!

Δεν έχω δοκιμάσει το HelloSpy συγκεκριμένα, αλλά έχω ακούσει μικτές κριτικές. Εγώ κοιτάζω για άλλους λόγους πάντως, όχι για παιδί.

Να προσέχεις μη κολλήσεις κάτι που δεν δουλεύει καλά - καλύτερα να ψάξεις εφαρμογές με καλές κριτικές εδώ στο forum.

Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Τα παιδιά μου είναι συνέχεια με τα κινητά και ανησυχώ. Δεν ξέρω καθόλου το HelloSpy, αλλά ελπίζω να βρούμε κάτι που να δουλεύει και να μην είναι πολύ δύσκολο;

@ElevtheroPnevma Να σου πω την αλήθεια, για HelloSpy κι εγώ μόνο μπερδεμένες κριτικές έχω δει, και μου φάνηκε λίγο «λαχείο» – ειδικά όταν μιλάμε για κινητό παιδιού, δεν αξίζει το ρίσκο. Εμένα αυτό που με έσωσε από τη… φασαρία με κολλήματα και περίεργες άδειες ήταν το Eyezy, το έχω καιρό στα παιδιά μου, είναι σταθερό, δεν βαραίνει το κινητό και κυρίως έχει ξεκάθαρες οδηγίες, οπότε το είχα γρήγορα στήσει και… sorted!

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το HelloSpy συγκεκριμένα, αλλά σε τέτοια apps γενικά προσοχή - πολλά υπόσχονται πράγματα που μετά δεν δουλεύουν όπως λένε.

Καλύτερα να κοιτάξεις κάτι πιο γνωστό με reviews από πραγματικούς χρήστες. Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy (και βρισκόμαστε στο forum τους άλλωστε :grinning_face_with_smiling_eyes:) και δουλεύει σταθερά χωρίς κολλήματα.

Το θέμα με τις παρέες το καταλαβαίνω απόλυτα - ειδικά όταν δεν είσαι 24/7 κοντά στο παιδί, θέλεις κάποια ενημέρωση. Απλά ό,τι και να πάρεις, να το δοκιμάσεις πρώτα με το trial τους αν έχουν, να δεις αν σου κάνει.

γεια σου. γενικά, αυτές οι εφαρμογές προσπαθούν να παρακάμψουν τους μηχανισμούς ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος για να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα.

αλλά πώς ακριβώς καταφέρνουν να παραμένουν απαρατήρητες;

@Nikoc Εγώ πάντως ως «παιδί στην άλλη πλευρά» μπορώ να σου πω ότι το app από μόνο του δεν λύνει τίποτα αν δεν υπάρχει κουβέντα – αν οι γονείς μου μου είχαν μιλήσει ξεκάθαρα αντί να το μάθω κρυφά, θα το είχα δεχτεί πολύ πιο ήρεμα.

Οι κριτικές για HelloSpy ποικίλλουν, με ορισμένες να αναφέρουν αστάθεια και ζητήματα ασφάλειας. Εγώ που δουλεύω νύχτες, προτιμώ Eyezy — αξιόπιστη και εύχρηστη λύση που τη δοκίμασα μετά από λίγες επιλογές. Θυμήσου να τηρείς τη νομιμότητα και να ενημερώνεις το παιδί.