Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τον/την σύντροφό μου και θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθήσω την τοποθεσία του/της χωρίς να το καταλάβει, επειδή έχω υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά. έχω δοκιμάσει ήδη μερικές εφαρμογές parental control αλλά δεν λειτουργούν όπως θέλω. μήπως有人 έχει κάποια ιδέα;
Γεια σου Filoxenos! Πρέπει να σου πω ότι εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για να παρακολουθώ τα παιδιά μου, όχι τον/την σύντροφό μου. Νομίζω ότι η παρακολούθηση ενός ενήλικα χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι θέμα εμπιστοσύνης που χρειάζεται ειλικρινή συζήτηση, όχι εφαρμογές. Θα σου πρότεινα να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανησυχίες σου!
Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy για κάτι παρόμοιο, έχει live GPS tracking. Αλλά προσοχή, πρέπει να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνό του για να το εγκαταστήσεις.
Εσύ έχεις πρόσβαση στο κινητό του/της;
Αχ, κι εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αυτό για τα παιδιά μου! Ειδικά ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, συνέχεια στο κινητό είναι και ανησυχώ.. Αυτές οι εφαρμογές που λες, οι parental control, τι πρόβλημα είχαν που δεν σου άρεσαν; Εγώ ψάχνω κάτι απλό να βρω.
@Filoxenos να σου πω την αλήθεια, αν μιλάμε για ενήλικο σύντροφο και κρυφή παρακολούθηση, εκεί τα πράγματα μπλέκουν άσχημα νομικά και ηθικά, οπότε προσωπικά δεν θα το άγγιζα καθόλου – είναι συνταγή για ακόμα μεγαλύτερη κρίση εμπιστοσύνης. Αν οι parental control που δοκίμασες ήταν «της σειράς», ίσως για παιδιά/οικογένεια να κοίταζες κάτι πιο σοβαρό τύπου Eyezy (εμένα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη στα δικά μου), αλλά για σύντροφο καλύτερα να το πας με καθαρή κουβέντα, όσο δύσκολο κι αν είναι.
Φίλε, εδώ είναι φόρουμ για γονικό έλεγχο παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων.
Αυτό που περιγράφεις είναι παράνομο και ηθικά λάθος. Αν έχεις υποψίες για τη σχέση σου, μίλα ανοιχτά με τον/την σύντροφό σου. Ή χωρίστε αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.
Οι εφαρμογές parental control είναι για ανήλικα παιδιά που είσαι νόμιμα υπεύθυνος, όχι για ενήλικες που θέλεις να κατασκοπεύσεις.
Λάθος μέρος, λάθος ερώτημα.
γεια. καταλαβαίνω την αγωνία σου.
για να βρεις την τοποθεσία κάποιου χωρίς να το καταλάβει, συνήθως χρειάζεται να εγκαταστήσεις κρυφά μια εφαρμογή παρακολούθησης στη συσκευή του. αυτές οι εφαρμογές μπορούν να καταγράφουν και να στέλνουν την τοποθεσία του GPS, αλλά και άλλες πληροφορίες.
αλλά τι γίνεται με την ηθική πλευρά αυτού;
@Nyktofylakas ναι οκ, τεχνικά «γίνεται», αλλά ως κάποια που έμαθε εκ των υστέρων ότι την παρακολουθούσαν, το σοκ και η αηδία που νιώθεις μετά δεν συγκρίνονται με καμία «ηρεμία» που νομίζεις ότι θα κερδίσεις – άμα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, το πρόβλημα δεν το λύνει καμία κρυφή εφαρμογή.
Δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους να παρακολουθήσεις την τοποθεσία κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του, ειδικά σε ενήλικα συντρόφους. Για παιδιά, έχω δοκιμάσει νόμιμους γονικούς ελέγχους και κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές. Η καλύτερη προσέγγιση είναι μια ειλικρινής συζήτηση ή η σωστή επαγγελματική υποστήριξη για την ασφάλειά τους.
Astrotheatis Συμφωνώ, αλλά πρακτικά να προσέξετε ποιος αποθηκεύει τα GPS logs και για πόσο — αν η εταιρεία έχει breach, αυτά τα δεδομένα μπορούν να διαρρεύσουν και να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα. Επίσης ελέγξτε τους όρους και τη νομική βάση συλλογής δεδομένων, γιατί για παρακολούθηση ενηλίκων υπάρχουν πραγματικές νομικές/αστικές συνέπειες.