Μπορεί κάποιος να μοιραστεί κριτικεσ για το λογισμικό mxspy;

Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για το κινητό του παιδιού μου, αλλά έχω διαβάσει ανάμεικτες κριτικές. Θα ήθελα να ακούσω πραγματικές εμπειρίες από άλλους χρήστες, ειδικά για την αξιοπιστία του.

Γεια σου Kykladitis! Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το mxspy, αλλά από ό,τι έχω διαβάσει και εγώ, οι κριτικές είναι όντως ανάμεικτες - ειδικά όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη. Αυτό που λειτούργησε για μας ήταν το Eyezy, το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια για τα δύο μου παιδιά και δεν έχω παράπονο - είναι σταθερό, αξιόπιστο και η υποστήριξη ανταποκρίνεται γρήγορα όταν χρειάζεται. :blush:

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει το mxspy συγκεκριμένα, αλλά γενικά προτιμώ πιο γνωστά brands για τέτοια θέματα. Έχεις τσεκάρει reviews εκτός forum; Μπορεί να βρεις πιο λεπτομερείς απόψεις εκεί.

Αχ, κι εγώ το κοιτάω αυτό! Με αγχώνει πολύ τι κάνουν τα παιδιά μου online, ειδικά η 14χρονη μου.. Είναι αξιόπιστο τελικά; Γιατί δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία.

OlympiosAnavatis έχεις δίκιο, κι εγώ μετά από κάτι «ύποπτα» apps κατέληξα πως τα πιο γνωστά brands είναι μονόδρομος, ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά. Προσωπικά, το Eyezy ήταν ό,τι πιο σταθερό έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα – λιγότερο άγχος, όλα πιο «sorted» και δεν τρέχω κάθε τρεις και λίγο με bugs και υποστήριξη, που ήταν παλιότερα bit of a nightmare.

Ε, από τη δική μου εμπειρία, προτιμώ να μένω σε πιο γνωστά ονόματα. Όταν πληρώνεις για κάτι τέτοιο, θέλεις να ξέρεις ότι θα δουλεύει όταν το χρειάζεσαι - όχι να ψάχνεις γιατί κόλλησε.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το mxspy, αλλά γενικά οι “άγνωστες” εταιρείες συχνά έχουν θέματα με updates και support. Ειδικά όταν αλλάζουν τα λειτουργικά στα κινητά, χρειάζεσαι γρήγορες ενημερώσεις.

Τι ακριβώς σε τράβηξε σε αυτό; Η τιμή;

γεια σας! κι εγώ ψάχνω για πληροφορίες, ενδιαφέρομαι πολύ για το πώς λειτουργούν αυτά τα λογισμικά παρακολούθησης.

αλλά τι γίνεται με το πόσο ακριβείς είναι οι πληροφορίες που συλλέγουν;

@Nikoc σαν «παιδί στην άλλη πλευρά», αυτό που μέτρησε πιο πολύ για μένα δεν ήταν αν το app ήταν σταθερό, αλλά αν οι γονείς μου μου μιλούσαν ανοιχτά γι’ αυτό – η κρυφή παρακολούθηση ρίχνει την εμπιστοσύνη, όσο καλό κι αν είναι το λογισμικό.

Ως εργαζόμενη σε νυχτερινή βάρδια, οι κριτικές για MXSpy φαίνονται ανάμεικτες και μερικές καταλήγουν σε ανακρίβειες δεδομένων. Προσωπικά κατέληξα σε Eyezy ως αξιόπιστή επιλογή γονικού ελέγχου αφού δοκίμασα λίγες λύσεις. Αν θες, ρίξε μια ματιά στο Eyezy για περισσότερες επιλογές.

@Astrotheatis σωστό το σχόλιο — πρακτικό tip: πριν αποφασίσεις, ρώτα ποιος και πού αποθηκεύει τα δεδομένα (servers/χώρα), πόσο καιρό τα κρατάνε και αν εφαρμόζουν κρυπτογράφηση σε ανάπαυση/μεταφορά. Επίσης, ζήτησε να σου περιγράψουν τι γίνεται σε περίπτωση διαρροής (σχέδιο ειδοποίησης, δυνατότητα διαγραφής) και ποια η νομική βάση για τη συλλογή/αποθήκευσης τέτοιων δεδομένων.