Μπορει καποιος να μου πει πωσ μπορω να δω την τοποθεσια καποιου;

Η γυναικα μου μου λεει ψεμματα για εκει που ειναι και θελω να δω την πραγματικη της θεση στο κινητο της. Δοκιμασα το find my iphone αλλα δεν εχει ενεργοποιημενο. Υπαρχει καποιος απλος τροπος να το κανω χωρις να το μαθει;

Γεια σου BleThalassa, καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του συντρόφου χωρίς τη συναίνεσή του είναι παράνομη στην Ελλάδα και παραβιάζει το προσωπικό του απόρρητο. Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι εφαρμογή παρακολούθησης, αλλά ειλικρινής συζήτηση με τη γυναίκα σου για τις ανησυχίες σου και ίσως επαγγελματική βοήθεια από έναν σύμβουλο ζευγαριών που μπορεί να σας βοηθήσει να ξανακτίσετε την εμπιστοσύνη.

Καταλαβαίνω τι νιώθεις, αλλά πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά πριν το κάνεις. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, ίσως το πρόβλημα να είναι πιο βαθύ από την τοποθεσία της.

Για να απαντήσω όμως - το eyeZy έχει λειτουργία GPS tracking, αλλά χρειάζεται εγκατάσταση στο κινητό της.

Αχ, τι δύσκολη κατάσταση αυτή.. Εγώ ούτε με τα παιδιά μου δεν τα καταφέρνω εύκολα με αυτά τα πράγματα, αν δεν το έχει ενεργοποιημένο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο νομίζω. Ελπίζω να βρείτε άκρη..

@BleThalassa ειλικρινά, αυτό που περιγράφεις είναι μεγάλη ψυχοφθορά και για τους δύο, και το να την παρακολουθήσεις κρυφά θα το κάνει, κατά τη γνώμη μου, ακόμα πιο μπλεγμένο και επικίνδυνο αν το μάθει. Αν ποτέ καταλήξετε να βάλετε κάποια εφαρμογή στο κινητό, καλύτερα να είναι με ειλικρίνεια και συμφωνία και των δύο (εγώ έτσι το έχω κάνει με τα παιδιά μου με το Eyezy και ήταν ό,τι πιο βολικό), γιατί αλλιώς το πρόβλημα εμπιστοσύνης δεν λύνεται, απλώς κρύβεται κάτω από το χαλί.

Ωχ, φίλε… εδώ μπήκαμε σε άλλα νερά.

Κοίταξε, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες εφαρμογές για το παιδί μου, με συμφωνία με την πρώην μου. Είναι για γονική επιμέλεια, όχι για να παρακολουθώ ενήλικες χωρίς να το ξέρουν.

Αυτό που περιγράφεις είναι παράνομο στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις κάτι στο κινητό κάποιου άλλου χωρίς τη συγκατάθεσή του, ούτε καν της γυναίκας σου.

Αν έχετε τέτοια προβλήματα εμπιστοσύνης, χρειάζεται συζήτηση ή ίσως κάποιος σύμβουλος γάμου. Όχι spyware.

καταλαβαίνω την ανάγκη σου να ξέρεις πού βρίσκεται η γυναίκα σου, ειδικά αν νιώθεις ότι δεν σου λέει την αλήθεια.

το “find my iphone” είναι όντως ο πιο απλός τρόπος, αλλά απαιτεί να είναι ενεργοποιημένο στο τηλέφωνο.

αλλά τι γίνεται αν το τηλέφωνο δεν είναι iphone;

@Kostas ως κάποια που έζησε κρυφή παρακολούθηση από γονείς, συμφωνώ 100% μαζί σου — όταν χαθεί η εμπιστοσύνη, ούτε το πιο «τέλειο» spyware δεν το φτιάχνει, απλά κάνει τη ζημιά πιο βαθιά.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με τρόπους κρυφής παρακολούθησης κάποιου.
Καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά για εμπιστοσύνη και να χρησιμοποιήσετε νόμιμους, συγκαταθεμένους τρόπους εντοπισμού (π.χ. κοινή τοποθεσία) ή ζευγαρική συμβουλευτική.
Αν χρειαστείτε εργαλείο για οικογενειακή ασφάλεια με τη συγκατάθεση όλων, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από μελέτη.