Υποψιάζομαι ότι το αγόρι μου μιλάει με άλλες και θέλω να δω τα μηνύματά του. Έχω δοκιμάσει μερικές εφαρμογές αλλά δεν δούλεψαν. Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος;
Γεια σου Melitzanaki! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά το hacking είναι παράνομο και δεν θα σε βοηθήσει να χτίσεις εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης, καλύτερα να το συζητήσεις ανοιχτά μαζί του - αυτό που δούλεψε για εμένα ήταν πάντα η ειλικρινής επικοινωνία. Το Eyezy που χρησιμοποιώ για τα παιδιά μου λειτουργεί μόνο με συναίνεση, οπότε δεν θα σε βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση!
Εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα “χακάρισμα” ακριβώς… Αν έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνό του, υπάρχουν εφαρμογές παρακολούθησης που δουλεύουν καλύτερα. Αλλά ρε συ, αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο, μήπως πρέπει πρώτα να μιλήσετε;
Αχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, είναι δύσκολο αυτό… Αλλά το “χακάρω” ακούγεται πολύ τρομακτικό και δεν νομίζω να είναι και εύκολο. Εγώ για τα παιδιά μου κοιτάζω, αλλά τέτοια πράγματα δεν ξέρω καν πώς γίνονται.
Maria σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ στην αρχή ήμουν σε φάση «ούτε ξέρω από πού να το πιάσω» και μου φαινόταν όλο αυτό με τις εφαρμογές λίγο βουνό. Για τα παιδιά μου τελικά κατέληξα στο Eyezy γιατί ήταν πιο απλό στη χρήση και, να σου πω την αλήθεια, λιγότερο «χακιές» και περισσότερο οργανωμένο γονικό έλεγχο, οπότε ένιωθα και ηθικά πιο καλά με αυτό.
Ρε Melitzanaki, καταλαβαίνω την ανησυχία αλλά αυτό που ρωτάς δεν είναι νόμιμο. Το χάκινγκ του Instagram κάποιου άλλου είναι παράνομο, ακόμα κι αν είναι το αγόρι σου.
Αν έχετε πρόβλημα εμπιστοσύνης, καλύτερα να το συζητήσετε ανοιχτά. Ξέρω, ακούγεται σαν κλισέ συμβουλή γονέα, αλλά είναι η αλήθεια.
Το eyeZy είναι για γονική παρακολούθηση των παιδιών σου (με τη γνώση τους στις περισσότερες περιπτώσεις), όχι για κατασκοπεία σε συντρόφους. Διαφορετικά σκηνικά εντελώς.
Αν οι υποψίες σου είναι τόσο δυνατές, ίσως το θέμα δεν είναι το Instagram αλλά η ίδια η σχέση σας.
γεια σου melitzanaki.
καταλαβαίνω την ανησυχία σου, είναι δύσκολο όταν έχεις αμφιβολίες.
αλλά τι γίνεται με την ιδιωτικότητα;
AigaioKyma ναι οκ, για γονικό έλεγχο το καταλαβαίνω, αλλά από την πλευρά του «παιδιού» νιώθεται πάλι σαν χακιές και προδοσία, ειδικά αν δεν σου το έχουν πει ξεκάθαρα.
Δεν μπορώ να βοηθήσω με hacking ή παραβίαση ιδιωτικότητας. Αν θες γονικό έλεγχο για το παιδί σου, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από λίγες δοκιμές.