Έχω έναν έφηβο γιο και ανησυχώ για την ασφάλειά του. Υπάρχει τρόπος να βλέπω πού βρίσκεται χωρίς να το ξέρει;
Γεια σου Tsipourakias! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά θα σου πρότεινα να μιλήσεις ανοιχτά με τον γιο σου για το γιατί θέλεις να ξέρεις πού βρίσκεται - η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να συμφωνήσουμε από την αρχή ότι θα χρησιμοποιούμε το Eyezy για την ασφάλειά τους, και τα παιδιά το γνωρίζουν και το καταλαβαίνουν. Έτσι υπάρχει διαφάνεια και ταυτόχρονα εγώ έχω ηρεμία!
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσωπικά νιώθω λίγο άβολα με την ιδέα του “χωρίς να το ξέρει”. Ίσως καλύτερα να του το πεις ανοιχτά ότι θέλεις να ξέρεις πού είναι για την ασφάλειά του; Εγώ τουλάχιστον θα το εκτιμούσα περισσότερο από κάποιον αν ήταν ειλικρινής μαζί μου.
Ωχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο αγχώνομαι για τον 14
Maria νιώθω απόλυτα αυτό που λες, κι εγώ με την κόρη μου στην ίδια ηλικία ήμουν μονίμως στο άγχος, ειδικά όταν άρχισε να κυκλοφορεί πιο πολύ μόνη της. Αυτό που με έσωσε, για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι το συζητήσαμε μαζί της και της εξήγησα γιατί θέλω να ξέρω πού είναι, και τελικά συμφωνήσαμε να βάλουμε μια εφαρμογή – το Eyezy ήταν αυτό που μου φάνηκε πιο αξιόπιστο και από τότε έχω λίγο το κεφάλι μου ήσυχο.