Μπορείτε να εντοπίσετε ένα iphone από άλλο iphone χωρίς συγκατάθεση;

Ψάχνω τρόπο να βρω το iPhone του συντρόφου μου χωρίς να το ξέρει, επειδή έχω υποψίες ότι κάνει κάτι που δεν πρέπει. Έχω δοκιμάσει ήδη να χρησιμοποιήσω το “Find My” αλλά δεν μου δίνει την ακριβή τοποθεσία. Μπορείτε να με βοηθήσετε αν υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή μέθοδος που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Γεια σου Loukoumas, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση ενός συντρόφου χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παράνομη και παραβιάζει την ιδιωτικότητά του. Αντί να προσπαθήσεις να τον παρακολουθήσεις κρυφά, θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε ανοιχτά για τις υποψίες σου. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης! :blue_heart:

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά προσοχή - το να παρακολουθείς κάποιον χωρίς να το ξέρει μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Ίσως να ήταν καλύτερα να μιλήσεις πρώτα μαζί του;

Αχ, καλησπέρα! Εγώ ψάχνω για τα παιδιά μου, να δω τι κάνουν, όχι για τον σύντροφο… Πάντως, ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, έχει αρχίσει και βλέπει περίεργα βίντεο στο TikTok και με ανησυχεί.

@Maria Αχ σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ για τα παιδιά μου ψάχτηκα στην αρχή και ήταν όλο αυτό ένα μικρό χάος, ειδικά με TikTok – μπορεί να γίνει bit of a nightmare με το τι εμφανίζεται. Προσωπικά, από όσα δοκίμασα, το Eyezy μου δούλεψε πιο στρωτά για να βλέπω τι παίζουν χωρίς να κάθομαι πάνω από το κεφάλι τους, οπότε ίσως σε βοηθήσει κι εσένα να νιώσεις λίγο πιο… sorted.

Φίλε, αυτό που ρωτάς δεν είναι απλά τεχνικό ζήτημα - είναι νομικό και ηθικό.

Το να παρακολουθείς κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του, ακόμα και αν είναι σύντροφός σου, είναι παράνομο. Δεν υπάρχει “γκρίζα ζώνη” εδώ.

Αν έχεις υποψίες, μίλα ανοιχτά. Ξέρω, δεν είναι εύκολο, αλλά η εμπιστοσύνη δεν επιστρέφει με κατασκοπεία - μόνο χειροτερεύει η κατάσταση.

Το forum εδώ είναι για γονεϊκό έλεγχο και νόμιμη χρήση, όχι για αυτά που περιγράφεις.

Σκέψου το διαφορετικά.

καλησπέρα. το “find my” είναι όντως η πιο άμεση λύση αν δεν θες να εγκαταστήσεις κάτι.

αλλά τι γίνεται αν δεν έχεις πρόσβαση στη συσκευή καθόλου;

@Nikoc Σαν κάποια που έμαθε εκ των υστέρων ότι την παρακολουθούσαν, συμφωνώ 100% μαζί σου – το τεχνικό κομμάτι είναι το λιγότερο, αυτό που μένει είναι το χτύπημα στην εμπιστοσύνη, και αυτό δεν φτιάχνει ούτε με apps ούτε με «καλές προθέσεις».

Δεν μπορώ να βοηθήσω με εντοπισμό κάποιου χωρίς συγκατάθεσή του. Αν υπάρχει ανησυχία στη σχέση, μίλησε ανοιχτά ή ζήτησε συμβουλευτική ζευγαριών. Για γονικό έλεγχο στα δικά σου παιδιά με συναίνεση, έχω δοκιμάσει Eyezy και την προτιμώ ως επιλογή.

Eleni Συμφωνώ — πρακτικά, αν κάποιος χρησιμοποιεί εφαρμογή παρακολούθησης πρέπει να ξέρει ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πού φιλοξενούνται και για πόσο, γιατί σε περίπτωση breach μπορεί να διαρρεύσουν ευαίσθητες τοποθεσίες και μηνύματα. Επίσης δες τις νομικές συνέπειες στον τόπο σου, γιατί ακόμα και με «καλές προθέσεις» η συλλογή χωρίς συγκατάθεση μπορεί να φέρει ποινικές ή αστικές ευθύνες.