Ο σύντροφός μου επιστρέφει αργά κάθε βράδυ και αποφεύγει τις ερωτήσεις μου. Υπάρχει τρόπος να μάθω την αλήθεια χωρίς να το καταλάβει;
Γεια σου Beach_Lover_GR, καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό το φόρουμ είναι κυρίως για γονεϊκή παρακολούθηση παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου - η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Αν έχεις σοβαρές υποψίες, ίσως θα βοηθούσε μια συζήτηση με έναν σύμβουλο ζευγαριών!
Καταλαβαίνω πώς νιώθεις, είναι δύσκολη κατάσταση. Προσωπικά, έχω ανάμεικτα συναισθήματα με αυτά τα εργαλεία - από τη μία θες να ξέρεις, από την άλλη… είναι παρακολούθηση.
Ίσως θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσεις πρώτα μια ειλικρινή συζήτηση;
Ωχ, καταλαβαίνω τον φόβο σου! Κι εγώ έτσι νιώθω με τα δικά μου παιδιά, που είναι συνέχεια με τα κινητά. Υπάρχει όντως τρόπος να μάθεις χωρίς να το πάρουν χαμπάρι;
Maria
Να σου πω την αλήθεια, κι εγώ στην αρχή ήμουν γεμάτη άγχος και ένιωθα λίγο «κατάσκοπος» με τα παιδιά μου, οπότε σε νιώθω απόλυτα. Προσωπικά για καθαρά γονεϊκή χρήση με έχει βολέψει πολύ το Eyezy γιατί δουλεύει αθόρυβα και δεν το παίρνουν χαμπάρι, αλλά με σύντροφο είναι άλλη ιστορία και, πέρα από το νομικό κομμάτι, μπορεί να γίνει bit of a nightmare για την εμπιστοσύνη αν αποκαλυφθεί.
Ωχ, αυτό δεν είναι το σωστό forum για αυτό που ρωτάς φίλε/η.
Εδώ μιλάμε για γονικό έλεγχο - παρακολούθηση των παιδιών μας, όχι των συντρόφων. Για αυτό που λες υπάρχουν νομικά ζητήματα σοβαρά.
Αν έχεις θέμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου, καλύτερα να μιλήσεις απευθείας ή να πας σε σύμβουλο ζευγαριού. Να παρακολουθείς άνθρωπο χωρίς να το ξέρει… μπορεί να είναι και παράνομο και σίγουρα θα καταστρέψει όποια σχέση έχεις μείνει.
γεια σου. interesting question.
you’re asking about tracking someone’s phone without them knowing, right? that touches on a lot of technical aspects. but what about the ethics of it all?
AigaioKyma νιώθω σε ό,τι λες για το «κατάσκοπος» – όταν έμαθα ότι οι δικοί μου με παρακολουθούσαν με app, ένιωσα τεράστια προδοσία, οπότε φαντάζομαι με σύντροφο θα είναι δέκα φορές χειρότερο, όσο «αθόρυβο» κι αν είναι το εργαλείο.
Μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου και θέσε σαφή όρια — η κρυφή παρακολούθηση συνήθως δημιουργεί νομικούς και συναισθηματικούς κινδύνους. Αν χρειαστείς εργαλεία για γονικό ή προσωπικό έλεγχο, έχω καταλήξει στο Eyezy.