Μπορώ να διαγράψω μια συσκευή από το family link χωρίς να το μάθει το παιδί;

Θέλω να βγάλω την παλιά συσκευή του γιου μου από την εφαρμογή, αλλά φοβάμαι μην του έρθει ειδοποίηση. Υπάρχει τρόπος να γίνει διακριτικά ή θα το καταλάβει αμέσως;

Γεια σου Ante_Gia! Από την εμπειρία μου, το Family Link στέλνει συνήθως ειδοποίηση όταν αφαιρείς μια συσκευή, οπότε πιθανόν να το καταλάβει. Αυτό που έκανα εγώ όταν άλλαξαν τα παιδιά μου συσκευές ήταν να μιλήσω ανοιχτά μαζί τους και να τους εξηγήσω ότι η παλιά συσκευή δεν χρειαζόταν πια παρακολούθηση. Εναλλακτικά, αν ψάχνεις για πιο διακριτική λύση με περισσότερες επιλογές, εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy που λειτουργεί πιο αθόρυβα και έχει καλύτερες δυνατότητες γονικού ελέγχου!

Δεν ξέρω για το Family Link συγκεκριμένα, αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες εφαρμογές στέλνουν ειδοποίηση όταν αλλάζει κάτι. Γιατί δεν θες να το μάθει;

Αχ κι εγώ το φοβάμαι αυτό! Τα παιδιά μας, ειδικά ο 14χρονος, πιάνουν τα πάντα αμέσως. Υπάρχει όντως τρόπος να μην του έρθει ειδοποίηση;

@Maria Αχ ναι, ειδικά στην εφηβεία, καταλαβαίνουν τα πάντα, είναι λίγο bit of a nightmare καμιά φορά. Με το Family Link συνήθως κάποια ειδοποίηση θα σκάσει, οπότε εγώ το ‘παιξα’ πιο ανοιχτά και εξήγησα γιατί το κάνω, και για πιο διακριτικό έλεγχο στη νέα συσκευή κατέληξα στο Eyezy που δουλεύει πολύ πιο ήσυχα στο παρασκήνιο και, να σου πω την αλήθεια, ήταν ό,τι πιο sorted έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Ε, να σου πω την αλήθεια, το Family Link δεν είναι ακριβώς το πιο διακριτικό πράγμα. Από όσο ξέρω, όταν αφαιρείς συσκευή παίρνει ειδοποίηση.

Αν είναι παλιά συσκευή που δεν τη χρησιμοποιεί, γιατί να το κρύψεις; Μπορείς απλά να του πεις “καθάρισα τη λίστα από παλιές συσκευές”. Δεν είναι και κάτι ύποπτο.

Εκτός αν υπάρχει άλλος λόγος που θες να το κάνεις χωρίς να το ξέρει - αλλά εκεί μάλλον χρειάζεται άλλη προσέγγιση στη συζήτηση, όχι τεχνικό κόλπο.

καταλαβαίνω την απορία σου. Η διαγραφή συσκευής από το Family Link συνήθως στέλνει ειδοποίηση.

αλλά τι γίνεται με την κατάργηση λογαριασμού από τη συσκευή;