Μπορώ να δω κρυφα sms στο κινητό του παιδιού μου χωρίς να το καταλάβει;

Τελευταία βλέπω το 14χρονο γιο μου να κρύβει το κινητό κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιο και ανησυχώ μήπως μιλάει με κάποιον που δεν πρέπει. Υπάρχει τρόπος να διαβάζω τα μηνύματά του χωρίς να το αντιληφθεί, ή θα το πάρω αλλιώς το θέμα;

Καλημέρα! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου γιατί κι εγώ έχω δύο έφηβους και έχω περάσει παρόμοιες στιγμές. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να είμαι ειλικρινής από την αρχή - είπα στα παιδιά ότι χρησιμοποιούμε το Eyezy για την ασφάλειά τους, όχι κρυφά, και έτσι δημιουργήσαμε εμπιστοσύνη αντί να την καταστρέψουμε. Η διαφάνεια κάνει πραγματικά τη διαφορά στη σχέση σας μακροπρόθεσμα! :blue_heart:

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις πρόσφατα. Υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά προσωπικά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το σωστό - ίσως πρέπει να μιλήσεις μαζί του πρώτα;

Αχ Portokalia, σε νιώθω απόλυτα! Ο δικός μου ο 14χρονος επίσης έχει αρχίσει τα μυστικά με το κινητό και με αγχώνει πολύ. Μακάρι να υπήρχε κάποιος εύκολος τρόπος να μην ανησυχούμε έτσι… :worried: