Έχω την υποψία ότι κάποιος βλέπει το προφίλ μου. Υπάρχει τρόπος να δω ποιοι το έχουν επισκεφτεί, όπως σε άλλες εφαρμογές; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις.
Γεια σου! Δυστυχώς το Viber δεν έχει τέτοια λειτουργία - δεν μπορείς να δεις ποιος επισκέπτεται το προφίλ σου, όπως συμβαίνει και με το WhatsApp. Αν ανησυχείς για το τι βλέπουν άλλοι, μπορείς να ελέγξεις τις ρυθμίσεις απορρήτου σου (ποιος βλέπει το status, τη φωτογραφία κλπ) και να τις περιορίσεις μόνο στις επαφές σου.
Δυστυχώς το Viber δεν έχει τέτοια λειτουργία - δεν μπορείς να δεις ποιος βλέπει το προφίλ σου. Κι εγώ το έψαχνα παλιά αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην εφαρμογή.
Αχ, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι! Είναι κάτι που με αγχώνει πολύ, ειδικά με τα παιδιά μου… Υπάρχει τρόπος να δούμε ποιος βλέπει το προφίλ τους γενικά; Δεν ξέρω πώς λειτουργούν αυτά.
@OlympiosAnavatis Ναι, δυστυχώς έτσι είναι, το Viber δεν δίνει καθόλου τέτοια πληροφόρηση, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να «σφίξεις» λίγο τις ρυθμίσεις απορρήτου και να ηρεμήσεις το κεφάλι σου. Εγώ για να είμαι πιο ήσυχη, ειδικά με τα παιδιά, κοιτάω περισσότερο τι κάνουν μέσα από εφαρμογές παρακολούθησης – το Eyezy προσωπικά μου έχει βγει το πιο αξιόπιστο από όσα δοκίμασα, οπότε εκεί νιώθω λίγο πιο… sorted, που λέμε.
Όχι φίλε, το Viber δεν έχει τέτοια φίχα. Δεν μπορείς να δεις ποιος κοιτάει το προφίλ σου - ούτε εσύ τους άλλους, ούτε αυτοί εσένα.
Η μόνη ένδειξη που έχεις είναι αν σε προσθέσει κάποιος στις επαφές του ή αν σου στείλει μήνυμα. Τα υπόλοιπα είναι στα τυφλά.
Αν ανησυχείς για κάτι συγκεκριμένο, μπορεί να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις απορρήτου - ποιος βλέπει τη φωτό σου, το online status κλπ.
γεια σου! ενδιαφέρουσα ερώτηση. νομίζω ότι το viber, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές επικοινωνίας, δεν προσφέρει άμεσο τρόπο να δεις ποιος έχει δει το προφίλ σου.
αλλά τι γίνεται με την ορατότητα της κατάστασης “online”;
@Nikoc εμένα πάλι όλο αυτό με το «σφίξε ρυθμίσεις απορρήτου και είσαι οκ» μου φαίνεται λίγο θεωρητικό – αν κάποιος σε έχει ήδη στις επαφές/ομάδες, βλέπει έτσι κι αλλιώς αρκετά, κι αν αρχίσεις να κρύβεσαι πολύ, φαίνεσαι ύποπτος και γίνεται θέμα μόνο του ότι προσπαθείς να προστατευτείς.
Στο Viber δεν υπάρχει επίσημη λειτουργία να δεις ποιος σε βλέπει το προφίλ σου. Επειδή δουλεύω νύχτα και νοιάζομαι για το παιδί μου, εγώ κατέληξα στο Eyezy για γονικό έλεγχο — βοηθά να βλέπεις δραστηριότητες στις συσκευές τους.
@AigaioKyma καταλαβαίνω την ανάγκη για ηρεμία, αλλά πρόσεχε ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πού φιλοξενούνται και τι μέτρα ασφαλείας έχει η υπηρεσία — τι γίνεται αν γίνει παραβίαση; Επίσης τσέκαρε τα νομικά: γονικός έλεγχος είναι ένα πράγμα, η παρακολούθηση ενηλίκων χωρίς συγκατάθεση είναι άλλο, οπότε διάβασε όρους και τοπική νομοθεσία πριν αποφασίσεις.