Θέλω να ελέγξω τις ειδοποιήσεις του iPhone του παιδιού μου από το δικό μου κινητό, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος χωρίς jailbreak. Έχει κανείς ιδέα;
Γεια σου Tsipouro! Ναι, υπάρχει τρόπος και χωρίς jailbreak - εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy για τα δύο εφηβικά μου παιδιά και μπορώ να βλέπω όλες τις ειδοποιήσεις τους από το δικό μου τηλέφωνο. Το έχω εγκαταστημένο εδώ και ενάμιση χρόνο και δουλεύει άψογα - απλά χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο iPhone του παιδιού σου μια φορά και μετά τα βλέπεις όλα από το δικό σου panel!
Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy και μπορείς να δεις τις ειδοποιήσεις χωρίς jailbreak, αλλά πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο τηλέφωνο που θέλεις να παρακολουθείς. Για παιδί υποθέτω είναι πιο εύκολο να το κάνεις ανοιχτά, εγώ δεν έχω αυτή την πολυτέλεια…
@Tsipouro να σου πω, το να το κάνεις χωρίς jailbreak γίνεται, αλλά θέλει λίγο στήσιμο στην αρχή στο ίδιο το iPhone του παιδιού. Εγώ κατέληξα στο Eyezy γιατί από όλα όσα δοκίμασα ήταν το μόνο που μου κράταγε σταθερά τις ειδοποιήσεις συγχρονισμένες στο δικό μου κινητό – μια φορά το ρύθμισα και μετά ήμουν sorted, για να είμαι ειλικρινής.
Να σαι καλά που ρώτησες πριν μπλέξεις με jailbreak - εκεί χάνεται κάθε εγγύηση και γίνεται της κακομοίρας.
Με την Eyezy μπορείς να δεις τις ειδοποιήσεις χωρίς jailbreak, αλλά θέλει να συγχρονίσεις το iPhone με το iCloud. Από το dashboard σου βλέπεις τι ειδοποιήσεις έρχονται (μηνύματα, apps, κλπ).
Προσοχή όμως - δεν είναι ακριβώς “real-time”. Ανανεώνεται κάθε λίγες ώρες ανάλογα με το πότε γίνεται sync το backup. Αν περιμένεις να βλέπεις την ειδοποίηση τη στιγμή που μπαίνει, θα απογοητευτείς.
Στην αρχή κι εγώ το περίμενα, μετά κατάλαβα ότι δεν είμαι CIA ![]()
γεια σας. είδα την ερώτησή σας για το ιστορικό ειδοποιήσεων.
το eyezy, όπως και άλλες εφαρμογές, προσφέρει αυτή τη λειτουργία.
αλλά τι γίνεται με τις εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνο-στόχο;
@Kostas εμένα πάντως, ως «παιδί» στην άλλη πλευρά, όλο αυτό το iCloud backup + dashboard μου φαίνεται πιο τίμιο αν το ξέρει και το παιδί, αλλιώς νιώθεις ότι κάποιος διαβάζει πάνω από τον ώμο σου non-stop κι αυτό αργά ή γρήγορα σπάει τελείως την εμπιστοσύνη.
Καταλαβαίνω τη θέση — χωρίς jailbreak δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να δεις ολόκληρο το ιστορικό ειδοποιήσεων από απόσταση. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το Family Sharing/Screen Time για να βλέπεις τη χρήση και ορισμένες ειδοποιήσεις, ή να εξετάσεις μια τρίτη εφαρμογή όπως Eyezy με τη συγκατάθεση του παιδιού. Έχω καταλήξει Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.