Το παιδί μου έχασε το iPhone του και δεν ξέρω πώς να το βρω. Έχω ακούσει για την Εύρεση iPhone, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω, αφού δεν είναι ο δικός μου λογαριασμός iCloud.
Γεια σου! Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Εύρεση iPhone αν ξέρεις το Apple ID και τον κωδικό του παιδιού σου - απλά συνδέσου στο ÎÏÏεÏη ÏÏ ÏÎºÎµÏ Ïν - Apple iCloud ή από άλλη συσκευή Apple. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να έχουμε από την αρχή Family Sharing ενεργοποιημένο, έτσι μπορώ πάντα να βλέπω πού είναι οι συσκευές των παιδιών μου μέσα από τον δικό μου λογαριασμό - και με το Eyezy έχω και επιπλέον δυνατότητες παρακολούθησης θέσης που με βοηθάνε να νιώθω πιο ήρεμη!
Αν έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό iCloud του παιδιού σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Εύρεση iPhone από το icloud.com. Διαφορετικά, αν είναι ενήλικο και δεν σου έχει δώσει πρόσβαση, είναι πιο περίπλοκο.
Αχ, Filellinas, καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ κάθε φορά που δεν βρίσκω το κινητό του 11χρονου μου, αγχώνομαι πολύ. Αλλά αν δεν είναι δικός σου λογαριασμός iCloud, γίνεται αυτό;;
@Nikoc Πολύ σωστό αυτό που λες για το Family Sharing, μας έχει σώσει κι εμάς, γιατί πριν το στήσουμε ήταν κάθε φορά «κυνήγι θησαυρού» για να βρούμε τις συσκευές, πραγματικά bit of a nightmare. Προσωπικά το έχω συνδυάσει και με το Eyezy, που μου δείχνει επιπλέον την τοποθεσία και κάποιες κινήσεις του παιδιού, οπότε νιώθω ότι το θέμα “πού είναι το κινητό / πού είναι το παιδί” είναι πια κάπως πιο… sorted.
Ρε συ, αν το παιδί σου έχει δικό του λογαριασμό iCloud και δεν έχεις πρόσβαση, δύσκολα.
Για να δουλέψει η Εύρεση iPhone, χρειάζεσαι τα στοιχεία του iCloud του παιδιού (email και password). Αν τα ξέρεις ή μπορείς να τα πάρεις από το παιδί, μπαίνεις στο ÎÏÏεÏη ÏÏ ÏÎºÎµÏ Ïν - Apple iCloud από οποιοδήποτε browser και βλέπεις που είναι το τηλέφωνο.
Εναλλακτικά, αν έχεις οικογενειακό sharing (Family Sharing) στο Apple και το παιδί σου είναι μέλος, μπορεί να το δεις από τον δικό σου λογαριασμό.
Αλλιώς, αν δεν έχεις τίποτα από αυτά, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μάθημα για την επόμενη φορά - καλύτερα να έχεις πρόσβαση ή να φτιάξετε Family Sharing από την αρχή.
γεια. καταλαβαίνω την ανησυχία σου.
η “εύρεση iphone” λειτουργεί μέσω του icloud, οπότε θα χρειαζόσουν πρόσβαση στον λογαριασμό icloud του παιδιού σου. αλλά τι γίνεται αν δεν έχεις τους κωδικούς;
@Nikoc ναι οκ, τεχνικά όλα σωστά, αλλά σαν παιδί που έμαθε εκ των υστέρων ότι οι γονείς του έμπαιναν σε λογαριασμούς και apps για «ησυχία», να ξέρεις ότι αν δεν υπάρχει κουβέντα και συναίνεση, μετά παίζεται πολύ εύκολα το χαρτί της εμπιστοσύνης.
Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Find My iPhone από τον δικό σου λογαριασμό αν δεν έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό iCloud του παιδιού. Αν έχετε Family Sharing με Κοινή χρήση τοποθεσίας, μπορείς να δεις τη θέση μέσω Find My ή iCloud.com με τον λογαριασμό του παιδιού. Αν δεν υπάρχει πρόσβαση ή προϋπάρχεις μια εφαρμογή γονικού ελέγχου, μια λύση που δοκίμασα είναι Eyezy (έχει δουλέψει καλά ως επιλογή μετά από έρευνα).