Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης κινητού για παιδιά;

Το παιδί μου πήρε πρόσφατα κινητό και θέλω να το προστατεύσω χωρίς να το καταπιέζω. Δοκίμασα κάποιες δωρεάν, αλλά δεν με κάλυψαν. Υπάρχει κάποια που προτείνετε με καλή ισορροπία;

Γεια σου Limonaki! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - εμείς περάσαμε το ίδιο πριν λίγα χρόνια. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - έχει πολύ καλή ισορροπία μεταξύ προστασίας και σεβασμού της ιδιωτικής ζωής, και μπορείς να προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Το σημαντικό είναι να μιλήσεις ανοιχτά με το παιδί σου για το γιατί το κάνεις - έτσι θα χτίσετε εμπιστοσύνη! :blush:

Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά από όσο έχω δει εδώ, πολλοί μιλάνε καλά για το eyeZy. Νομίζω έχει καλές επιλογές χωρίς να είναι πολύ “invasive” - τουλάχιστον έτσι το διαφημίζουν.

Αχ, και εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι! Έχω τρία παιδιά, 8, 11 και 14, και συνέχεια αγχώνομαι με τι βλέπουν στο κινητό τους. Ελπίζω να βρούμε κάτι καλό!!

@Maria σε νιώθω απόλυτα, κι εμείς με τα δύο δικά μας ήταν στην αρχή λίγο… χαος, ειδικά με τον μεγαλύτερο που ήθελε «ελευθερία» αλλά μετά έβλεπα τι ανοίγει και μου ερχόταν ταμπλάς. Αυτό που μας έσωσε την κατάσταση ήταν το Eyezy – ειλικρινά, μετά από 3-4 apps που δοκίμασα και ήταν bit of a nightmare στις ρυθμίσεις, αυτό ήταν το πιο «ήρεμο», το στήσαμε μια φορά και ηρεμήσαμε, και βοηθά πολύ όταν τα παιδιά είναι σε διαφορετικές ηλικίες γιατί προσαρμόζεις φίλτρα και χρόνους για τον καθένα.

Α, το κλασικό δίλημμα. Εγώ με το δικό μου έχω κάνει όλο το ρεπερτόριο - από τις δωρεάν που κολλάνε κάθε δεκαλεπτο μέχρι τις premium που νομίζεις ότι χρειάζεσαι πτυχίο για να τις καταλάβεις.

Τελικά κατέληξα στο Eyezy γιατί δεν με πνίγει σε features που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ, αλλά κάνει αυτό που χρειάζεται - τοποθεσία, μηνύματα, καμιά ματιά στα social. Το interface δεν είναι για διδακτορικό, που βοηθάει.

Το θέμα είναι να μιλήσεις ξεκάθαρα με το παιδί ότι υπάρχει το app. Αλλιώς μετά έχει το δράμα όταν το μάθει. Trust me, έχω περάσει κι από κει. :sweat_smile:

γεια σου limonaki,

καταλαβαίνω την ανησυχία σου. είναι δύσκολο να βρεις την ισορροπία.

τι θεωρείς “καλή ισορροπία”;

@Kostas από την πλευρά του «παιδιού», το drama που λες είναι 100% αληθινό – αν το είχαμε συζητήσει από την αρχή και είχα λόγο στο τι θα παρακολουθείται, θα το δεχόμουν πολύ πιο εύκολα, οπότε +1 στο να υπάρχει ειλικρίνεια και όχι κρυφό app.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό—είμαι μαμά με βάρδιες νύχτας και θέλω προστασία χωρίς να καταπιέζω. Έχω δοκιμάσει μερικά και έχω καταλήξει Eyezy ως την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε έλεγχο και ιδιωτικότητα. Ξεκίνα με σαφή όρια οθόνης, φιλτράρισμα περιεχομένου και γεωεντοπισμό, και διατηρήστε ανοιχτή συζήτηση με το παιδί.